x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Secretul frumuseții Antoniei: "El mi-a dezvoltat plăcerea asta cu sala și să am grijă de mine"

Secretul frumuseții Antoniei: "El mi-a dezvoltat plăcerea asta cu sala și să am grijă de mine"

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2023   •   22:15
Secretul frumuseții Antoniei: "El mi-a dezvoltat plăcerea asta cu sala și să am grijă de mine"
Sursa foto: facebook

Antonia are o siluetă perfectă chiar și după trei nașteri iar fanii săi o consideră cea mai frumoasă femeie din România.

Mulți se întreabă cum reușește să rămână sexy chiar și după trecerea anilor. Astfel că Antonia le vine în întâmpinare și dezvăluie secretul siluetei sale, scrie spynews.ro.

Desigur că o dietă sănătoasă și mișcarea stau la baza unei siluete frumoase dar pentru toate acestea este nevoie de motivație. Nici Antonia nu face excepție, ea explicând că Alex Velea este cel care o susține mereu să facă sport și să arate cât mai bine. 

Antonia este astfel ajutată de iubitul său să se mențină în formă, mai ales că și Alex Velea merge foarte des la sala de fitness. Prin urmare, el este un tată minunat și un partener dedicat pentru cântăreață.

”Sincer, motivația mea este Alex. După cum știți, el se menține foarte bine. Are pasiunea asta pentru sală. El mi-a dezvoltat plăcerea asta cu sala și să am grijă de mine. Cu cât mai mult că am născut trei copii, asta mă motivează cel mai mult. Am zis să încerc să arăt bine și să mă întrețin cât pot. Mai ales că înaintăm în vârstă, nu putem să fim tineri toată viața noastră”, a spus Antonia, la Antena Stars.

Antonia și Alex Velea au împreună cu doi băieți iar cântăreața mai are o fetiță din prima căsătorie. Ei nu s-au hotărât, deocamdată, să se căsătorească. 

 

×
Subiecte în articol: antonia alex velea sport