x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cererile rezidenţilor, până în 15 ianuarie

Cererile rezidenţilor, până în 15 ianuarie

de Magda Colgiu    |    06 Ian 2010   •   00:00

Cererile pentru cele 1.500 de locuri suplimentare de rezidenţi în medicina de familie pot fi trimise la direcţiile de sănătate publică din centrele universitare până în 15 ianuarie, informează Ministerul Sănătăţii.

Astfel, medicii care au ales locuri sau posturi în specialitatea medicină de familie, care conform punctajului obţinut au ales centre universitare de pregătire, altele decât cele în care au interese familiale, sociale, vor beneficia de schimbarea centrului de pregătire.

De asemenea, medicii care în cadrul teleconferinţei din 28-29 noiembrie 2009 au ales locuri sau posturi şi doresc să renunţe la acestea în vederea participării la alegerea locurilor suplimentate în specialitatea medicină de familie vor transmite cereri în acest sens la Ministerul Sănătăţii prin fax la numărul 021-307.26.01 până la data de 15 ianuarie 2010. Cererile vor fi olografe şi însoţite de copia actului de identitate.

Posturile sau locurile vacantate prin această renunţare vor fi transformate în locuri de medicină de familie şi vor fi raportate la noua repartiţie.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă