x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Bani pentru copiii talentaţi

Bani pentru copiii talentaţi

de Diana Scarlat    |    16 Aug 2010   •   00:00

15 copii talentaţi la muzică, dar cu o situaţie materială dificilă, sunt sprijiniţi financiar pentru a-şi continua studiile, printr-un proiect al organizaţiei Salvaţi Copiii, BCR şi Romani Criss.

Copiii au înregistrat un album împreună cu Loredana Groza şi beneficiază de fonduri alocate pe baza unor planuri de intervenţie realizate de Salvaţi Copiii şi de Romani Criss pentru fiecare în parte. Proiectul se numeşte "BCR Speranţe" şi face parte dintr-un parteneriat strategic între Salvaţi Copiii România şi BCR. "Copiii implicaţi în prima ediţie a acestui proiect social au dat dovadă de dăruire şi de implicare, fiecare dintre ei încercând să se dezvolte şi să se depăşească pe sine. Scopul principal al acestei iniţiative este campania de strângere de fonduri pentru acces la educaţie, ore individuale de pregătire muzicală, dar şi pentru acoperirea altor cheltuieli necesare unei bune dezvoltări, adică uniforme, rechizite, transport. Solidaritatea noastră, a tuturor, se transformă în aceste momente în ajutor direct acordat copiilor. Suntem încrezători că vom reuşi să strângem banii necesari pentru ca aceşti copii să-şi cultive talentul", a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii România.

Copiii vor fi prezentaţi publicului larg în noiembrie, cu ocazia Galei BCR Speranţe, ediţia 2010. Evenimentul se va desfăşura la Bucureşti, în cadrul său organizându-se o acţiune caritabilă, pentru strângerea de fonduri care vor fi folosite în susţinerea accesului copiilor la o educaţie muzicală solidă.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete