x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cel mai simplu truc pentru slăbit rapid: combinațiile-minune

Cel mai simplu truc pentru slăbit rapid: combinațiile-minune

18 Mai 2020   •   20:30
Cel mai simplu truc pentru slăbit rapid: combinațiile-minune
Sursa foto: Hepta

Îngrășatul a fost una dintre problemele statului în casă pe timpul restricțiilor generate de criza coronavirus. Dacă vreți să dați jos kilogramele în plus, nu doar din rațiuni estetice ci este foarte important și pentu sănătate, cel mai simplu lucru pe care îl puteți face este să aveți grijă la modul în care combinați alimentele. Mai mult, există anumite combinații care ajută mult la slăbit fiindcă anumite alimente potențează capacitatea altora de a arde grăsimile și a favoriza digestia.

Desigur că tot din cartea profesorului Gheorghe Mencinicopschi, “Și noi ce mai mâncăm”, vă spun toate astea, dumnealui fiind și autorul minunatului tabel al combinațiilor, pe care vi l-am tot dat. Așadar

3 combinații alimentare care te ajută să slăbești repede

1. Proteine cu legume

Am mai spus că legumele sunt singurele care nu au restricții la combinarea cu alte alimente. Ba chiar este recomandat să mâncați cât de multe puteți. Legumele au multe fibre, care ajută digestia și completează perfect proteinele, care au capacitatea de a da un impuls proceselor metabolice, fiindcă organismul face un efort mai mare pentru a le descompune.

Când spun proteine nu mă refer doar la cele de origine animală iar în categoria legumelor nu intră cartoful, pe care-l includem la surse de amidon. Foarte probabil știați deja asta dar nu strică să menționez.

 

Citește mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: cura de slăbire