x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cele 5 secrete pentru a avea talie subțire și fără colăcei

Cele 5 secrete pentru a avea talie subțire și fără colăcei

08 Iun 2020   •   18:16
Cele 5 secrete pentru a avea talie subțire și fără colăcei
Sursa foto: pixabay.com

Sunt sigură că oricine își dorește să aibă abdomen plat, chiar dacă nu e dispus(ă) să și facă ceva pentru asta. :)) Hainele stau mai bine dacă nu ai burtă, la plajă arată fenomenal un abdomen tonifiat plus, foarte important, este și un semn de sănătate. Am mai explicat că grăsimea din jurul taliei este periculoasă pentru sănătate și indică grăsime în jurul organelor vitale, chiar dacă, de exemplu, persoana respectivă este slabă în rest. În principiu, treaba cu abdomenul este simplă doar că, în practică, nu prea există scurtături în acest caz. Explic imediat.

Lucrurile, în principiu, sunt simple în sensul că, dacă ai o dietă echilibrată, n-o să ai probleme să-ți menții o talie subțire. Pentru pătrățele mai trebuie și ceva exerciții, e adevărat. Însă doar exerciții nu vor fi de ajuns dacă în rest mănânci numai prăjeli și porcării în cantități industriale. Așadar, e și destul de complicat de pus în practică. Aici nu merge cu mâncat șaorma dimineață, la prânz și seara și apoi mers la sală, băgat un pumn de prafuri și gata. De asta vedeți atâția burtoși cu brațele umflate. Dar nici foarte complicat nu este. Tocmai de aceea, rețeta abdomenului frumos și plat o pot rezuma în 5 puncte simple:

1. Curăță-ți dieta și renunță la sucuri

Adică fără prăjeli, carne grasă, exces de patiserie și cofetărie. Cu alte cuvinte, grăsimile nesănătoase și excesul de zahăr rafinat și carbohidrați simpli. În afară de faptul că sunt aducătoare de calorii goale, adică doar că te îngrașă fără să-ți aducă și nutrienții de care are nevoie organismul, grăsimile nesănătoase se vor depune fix acolo unde nu-ți dorești: în colăcei, celulită, în jurul organelor și pe vasele de sânge. Deci efectul nu este doar unul inestetic ci și foarte nesănătos.

Mănâncă pâine și făinoase din făină integrală și folosește înlocuitorii sănătoși pentru zahăr.

De asemenea, Sucurile din comerț conțin multe calorii, mult zahăr sau îndulcitori artificiali care sunt și mai nocivi și mulți conservanți care determină organismul să formeze depozitele de grăsimi pe care le urăști. Da, contribuie inclusiv la celulită. E mult mai sănătos să bei ceaiuri, în special cel verde.

2. Bea multă apă

Hidratarea este esențială pentru funcționarea întregului organism, deci și pentru procesele metabolice și de ardere a grăsimilor. Iar hidratarea se face doar cu apă și ceaiuri. Nu cu sucuri sau cafea.

 

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×