x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate "Mulţumim pentru ajutorul primit!"

"Mulţumim pentru ajutorul primit!"

09 Iul 2010   •   00:00

În urmă cu aproape două luni, Jurnalul Naţional publica po­ves­tea unei fetiţe de 11 ani, Loredana Fuiorea, care suferea de leucemie acută limfoblastică. După luni de tratamente, de chimioterapie, de umblat prin spitale, unde medicii români se arătau de cele mai multe ori neputincioşi, părinţii fetei au hotărât să plece cu ea în Italia. Tratamentele de acolo au pus-o pe copilă pe picioare, dân­du-le speranţe uriaşe părinţilor săi. De atunci, tatăl copilei, rămas în ţară, a umblat din instituţie în instituţie, din om în om pentru a putea strânge suma de 150.000 de euro necesară operaţiei de transplant la care cea mică ar trebui supusă. Oameni cu suflet i s-au alăturat Loredanei, astfel că suma a ajuns astăzi să fie de 103.000 de euro.

"Ţin să mul­ţu­mesc în mod deosebit lui Fuego, care a vorbit la un post de televiziune vreme de două ore şi jumătate numai despre cazul fetiţei mele şi a îndemnat oamenii să ne sprijine. De asemenea, un ajutor imens în valoare de 10.000 de euro a venit din partea fun­da­ţiei «Mereu aproape». Personal, doamna Camelia Voiculescu a vor­bit cu mine, ne-a încurajat şi a fost alături de noi. Nu ştiu cui să mulţumesc mai degrabă, pentru că au fost zeci de oameni care au spus «da», când le-am cerut sprijinul. Le mulţumesc din tot sufletul." Sunt cuvintele tatălui Loredanei, Cornel Fuiorea. Pline de emoţie şi de recunoştinţă. Lore­dana mai trebuie să stea în clinica din Italia încă 14 luni, vreme în care tratamentele şi curele cu citostatice nu vor înceta. Cei care vor să-i afle pe-ndelete povestea pot accesa blogul copilei: http://loredana.netta.ro.

De asemenea, pentru cei care vor să o ajute în continuare pot suna în reţeaua Romtelecom la urmă­toa­rele numere de telefon: 0900.900.510 tarif/apel 10 euro, 0900.900.514 tarif/apel 5 euro şi 0900.900.512 tarif/apel 2 euro.
Pentru mai multe detalii, fami­lia Fuiorea poate fi contactată la numărul de telefon: 0753.019.470.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete