x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare 7 ierburi care te ajută în combaterea acneei

7 ierburi care te ajută în combaterea acneei

14 Iun 2014   •   09:09
7 ierburi care te ajută în combaterea acneei

Cauți o modalitate naturala de a lupta cu acneea? Ia în considerare adăugarea acestor plante incredibile în dieta ta.

In timp ce fructele si legumele sunt bune, nu putem trece cu vederea plantele aromatice, care sunt bogate in antioxidanti. Anumite plante sunt bogate in antioxidanti care combat radicalii liberi, reduc inflamatia si mentin o piele sanatoasa si tanara. Aruncati cremele chimice si luati in considerare consumul acestor plante, care ajuta la combaterea acneei.

1. Patrunjel
Patrunjelul este una dintre cele mai bune surse de clorofila si vitamina C, care va ajuta sa ramaneti tineri si sanatosi. Patrunjelul are un efect diuretic si ajuta la reducerea balonarii in corpul dumneavoastra. Mai mult decat atat, patrunjelul ajuta la lupta impotriva pielii cu acnee. Adaugati aceasta planta minunata la salate, gatiti cu ea, adaugati la piureuri sanatoase. Nu e scump, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la bugetul dvs. Patrunjelul proaspat adauga un gust minunat pe care le veti iubi cu siguranta.

2. Busuioc
Nu numai ca busuiocul va ajuta sa luptati cu acneea, acesta promoveaza, de asemenea, starea generala de sanatate. Lupta impotriva bacteriilor din interior, precum si combaterea radicalilor liberi care duc la inflamatie, roseata, riduri si acnee. Se adauga cateva frunze de busuioc proaspete la salata sau adaugati in feluri de mancare savuroase. 

Citeste continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: felicia ierburi acnee