x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare UIMITOR! Consumând oțet de mere cu miere în fiecare dimineață veți observa...

UIMITOR! Consumând oțet de mere cu miere în fiecare dimineață veți observa...

27 Oct 2015   •   13:34
UIMITOR! Consumând oțet de mere cu miere în fiecare dimineață veți observa...

Merele sunt foarte sănătoase și cu siguranță ar trebui să le consumăm cât mai des. Totuși, dacă vrem să potențăm efectul acestora și chiar să vindecăm anumite afecțiuni ușoare, ar trebui să combinăm oțetul de mere cu miere.

Mierea a fost utilizată ca remediu universal de-a lungul timpului, grație proprietăților sale antioxidante și anti-inflamatorii. Pe de altă parte, oțetul de miere este eficient în tratarea problemelor digestive, arderea grăsimilor și ameliorarea durerilor articulare.

Ce se întâmplă totuși dacă le consumăm combinate? Potrivit www.healthyfoodhouse.com, beneficiile se dublează. Amestecul reprezintă tratamentul perfect pentru probleme digestive, infecții, inflamații, hipertensiune și probleme ale pielii.


Rețetă
Ingrediente:

  • oțet de mere ( o lingură)
  • miere (o linguriță)
  • apă plată ( o ceașcă)

  • Pentru cele mai bune rezultate, utilizați oțet de mere neprocesat, care este mai mult decât benefic pentru întregul organism. Mierea ar trebui să fie proaspătă și organică, de asemenea.

    Metodă de preparare:
    Pur și simplu amestecați ingredientele.

    Utilizare:
    Beți acest amestec pe stomacul gol, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun.

    Extra sfat: Consultați medicul dacă intenționați să utilizați oțet de mere cu miere pe termen lung, pentru că o cantitate prea mare de oțet de mere este nocivă.
     

    ×
    Subiecte în articol: otet de mere miere