x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Un băiat paralizat are nevoie de bani pentru tratament

Un băiat paralizat are nevoie de bani pentru tratament

de Irina Munteanu    |    01 Sep 2011   •   21:00
Un băiat paralizat are nevoie de bani pentru tratament

Inainte sa aiba accidentul, Adrian Dumitrescu punea vara termo­pa­ne, iar iarna lucra la o macelarie. Acum are 26 de ani, iar de 6 ani e paralizat.

"Dintr-o joaca am fost imbrancit peste balustrada unui bloc si am cazut in gol de la etajul 4 pe un calorifer. Am suferit multe operatii la coloana si la un plaman. Am facut niste rani foarte grave pe corp, escare, de dimensiunea palmei. Aceste rani mi-au mancat o mare parte din muschii fesieri si a fost nevoie sa mi se faca de mai multe ori transplant. Am fost operat de noua ori pana acum. Nu ma mai descurc deloc cu banii pe care trebuie sa-i dau pe medicamente si pansamente. Acum trei ani am facut un imprumut la banca de 130 milioane si trebuie sa platesc o rata de 285 de lei lunar, timp de 7 ani. Am imprumutat banii tot pentru tratamente. Nu ma descurc cu 400 lei pe luna. Banii astia de-abia imi ajung o saptamana. Sunt slabit si fizic si psihic, mi-au ciopartit aproape tot corpul, ambele picioa­re, gambe si de la genunchi in sus, pe fese, pe spat. Mai am si un plaman varza. M-au ingenuncheat de tot ranile astea, ma ingrozesc cand imi privesc corpul, nu imi era de ajuns ca sunt paralizat", ne scrie Adrian.

El se adreseaza tutu­ror care-l pot ajuta cu bani, ca sa isi poata continua tratamentele. Puteti dona in aceste conturi deschise pe numele Adrian Dumitrescu:
RO74BRDE410SV10370544100 (lei), la Agentia BRD Gara de Nord, si
RO37BRDE410SV09487614100 (euro), la Agentia BRD Cran­gasi.
Cine doreste sa vorbeasca cu Adrian il poate gasi la acest numar de telefon: 0769825074.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete