x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Formula 1. Mecanicul Ferrari accidentat de Raikkonen, operat cu succes

Formula 1. Mecanicul Ferrari accidentat de Raikkonen, operat cu succes

09 Apr 2018   •   14:02
Formula 1. Mecanicul Ferrari accidentat de Raikkonen, operat cu succes

Mecanicul italian al scuderiei Ferrari, accidentat duminică de pilotul său finlandez Kimi Raikkonen cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrainului, a fost operat cu succes luni pentru o fractură de tibie şi peroneu, a afirmat mecanicul pe contul său de Instagram. 

"Operaţia a decurs bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de mine. Le spun un mare mulţumesc", a comentat Fransceco Cigarini. 

Kimi Raikkonen, care se afla pe locul 3, a fost nevoit să abandoneze după ce a răsturnat un mecanic la a doua sa oprire la boxe. 

De asemenea, Ferrari a primit o amendă de 50.000 de euro, după ce comisarii de cursă au apreciat că "echipa a lăsat să plece monopostul de o manieră periculoasă pentru personalul său, ceea ce a cauzat o accidentare". 

Pilotul german Sebastian Vettel (Mercedes), plecat din pole position, a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, a doua etapă a sezonului, pe circuitul Sakhir, lângă Manama, fiind urmat de finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes), sosit al doilea, şi de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), deţinătorul titlului, clasat al treilea. 
AGERPRES

×