x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi este ziua ta, Dragoş Bucur

Astăzi este ziua ta, Dragoş Bucur

de Ramona Vintila    |    10 Iun 2013   •   00:26
Astăzi este ziua ta, Dragoş Bucur

Unul dintre cei mai talentaţi şi mai iubiţi actori ai tinerei generaţii, Dragoş Bucur, împlineşte joi 36 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.

“Fără Cătălin Naum cariera mea nu ar fi existat”
“Acum câteva zile am fost la TIFF deoarece am avut o proiecţie cu filmul «Love Building», film produs de actoriedefilm.ro ­ companie pe care o am împreună cu Alex Papadopol şi Doru Boguţă. Este o comedie de bun gust (am găsit expresia asta şi mă ţin de ea pentru că mi se pare că exprimă foarte bine esenţa filmului) regizată de Iulia Rugină, film care va ieşi în cinema pe 13 septembrie. De ziua mea, adică pe 13 iunie voi fi în Ungaria unde filmez pentru «Mirage», viitorul film al lui Szabolcs Hajdu. Cred că e important ca oamenii să mă cunoască prin proiectele pe care le fac şi mai puţin prin răspunsurile pe care le dau eu în interviuri...
Nu mai fac teatru de aproape 10 ani aşa că mă abţin să vorbesc despre viaţa actorului de teatru în România, în schimb pot vorbi despre cea actorului de film! Cinematografia românească este în continuare în centrul atenţiei pe plan internaţional aşa cum este de 12-13 ani şi asta este foarte bine pentru actori, ce nu e bine este că filmele româneşti nu fac spectatori (cu câteva excepţii) şi asta se reflectă în salariile actorilor, în bugetele filmelor, în siguranţa financiară  a tuturor profesioniştilor din domeniu. Premiile în actorie constau în rolurile oferite în continuare, dacă după un film lansat pe ecrane primeşti propuneri pentru altele înseamnă că ai primit cel mai importamt premiu!
Privind în urmă, la cariera mea, aş vrea să îl amintesc pe Cătălin Naum, omul fără care această carieră nu ar fi existat. Domnul Naum s-a stins luna trecută şi cred că gândurile foarte multor actori sunt la dânsul zilele acestea. Nu vreau să vorbesc depre reproşuri, adică şi dacă aş avea să-mi reproşez lucruri nu aş face-o într-un interviu, ci singur acasă privindu-mă în oglindă.
«Norocul are un rol nepermis de mare în meseria asta», asta ne-a spus Mircea Albulescu în primul an de facultate şi acum, după 18 ani, pot spune că are dreptate...
În preajmă de moment aniversar, vă urez tuturor ce îmi doresc şi mie: sănătate, bucurie şi Doamne ajută!”



×
Subiecte în articol: dragos bucur