x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei, Adrian Majuru

Omul zilei, Adrian Majuru

04 Mar 2015   •   00:03
Omul zilei, Adrian Majuru
istoric Muzeul Municipiului Bucureşti este, în ultima vreme, una dintre cele mai active instituţii culturale ale Capitalei. 

Muzeul Suţu propune teatru, expoziţii inedite, dedicate oraşului sau unor personaje celebre de altădată, conferinţe, care aduc la lumină istorii neştiute despre Bucureşti.

Astăzi, la Muzeul Suţu, primăvara vine într-un mod absolut superb, prin intermediul “Concertului de Primăvară”, concert de pian la patru mâini, susţinut de Anamaria Biaciu-Popa şi Măriuca Indricău. Programul se desfăşoară sub genericul ”Invitaţie la dans”. Repertoriul serii va fi alcătuit din transcripţia valsului “Vocile primăverii” de Johann Strauss, Dansuri norvegiene şi două valsuri de Edvard Grieg, Şase Valsuri de Max Reger. Recitalul se va încheia cu cinci dintre Dansurile ungare, ale lui Johannes Brahms.

Joi, la Palatul Suţu se va vorbi despre Moritz Benedict Baer, un  fotograf de mare talent de la care au rămas vederi de o calitate deosebită din Bucureştii de altădată.

Pentru felul inedit în care aduce cultura mai aproape de bucureşteni, Jurnalul Naţional îl declară pe Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti, Omul zilei.

×