x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actriţa Joan Collins spune că a descoperit secretul unei căsnicii fericite

Actriţa Joan Collins spune că a descoperit secretul unei căsnicii fericite

26 Feb 2018   •   13:20
Actriţa Joan Collins spune că a descoperit secretul unei căsnicii fericite

Aflată la cel de-al cincilea mariaj, actriţa Joan Collins spune că secretul unei căsnicii fericite este faptul că ea şi soţul ei folosesc băi separate, relatează duminică Press Association. Vedeta în vârstă de 84 de ani este căsătorită din 2002 cu Percy Gibson, în vârstă de 52 de ani.

Actriţa a declarat pentru suplimentul monden al publicaţiei The Mail On Sunday: ''Suntem împreună nonstop, mai puţin atunci când sforăie şi îi spun 'Dragule, cred că ar fi mai bine dacă dormi în camera de oaspeţi în seara asta'''.

''Michael Caine spunea la un moment dat că secretul unei căsnicii fericite sunt băile separate'', adaugă Joan Collins. ''Ştiu că cei mai mulţi oameni nu au parte de acest lux, dar oricând este posibil, în hoteluri, încercăm să respectăm această regulă. Chiar are efect.''

''Percy şi cu mine ne organizăm vieţile împreună, până la treburile gospodăreşti,'' a mai spus actriţa. ''Ne facem complimente tot timpul, dar sunt şi prima care îi spune atunci când ia câteva kilograme în plus, iar el îmi spune dacă exagerez cu luxul''.

Vedeta din serialul ''Dynasty'' a mai fost căsătorită cu actorul Maxwell Reed, cu actorul şi cântăreţul Anthony Newley, cu producătorul muzical Ron Kass şi cântăreţul Peter Holm.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Joan Collins secretul casniciei fericita