x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Toți românii își vor primi pensiile înainte de Paște. Iată calendarul livrărilor

Toți românii își vor primi pensiile înainte de Paște. Iată calendarul livrărilor

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2024   •   18:40
Toți românii își vor primi pensiile înainte de Paște. Iată calendarul livrărilor
Sursa foto: StefanRadosavljevic/Getty Images/iStockphoto

Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”

Potrivit Antena 3 CNN, pensiile vor fi virate în avans în luna mai 2024, înainte de Paşte, a dat asigurări ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.

Astfel, data la care vor intra pensiile pe card va fi între 2 și 3 mai, în loc de 12 mai, data la care ar fi trebuit să primească banii în mod obișnuit.

Data la care se vor livra pensiile prin poștă va fi undeva până la 3 mai inclusiv, potrivit declarațiilor ministrului Muncii.

”Estimările noastre sunt că, atât Poșta Română, cât și instituțiile bancare se vor încadra în graficul pe care l-am agreat, care cu siguranță, situație în care toți românii vor primi pensiile înainte de Paște.

Data la care le vor primi pe care le vor primi pe cont este de 2-3 mai, în loc de 12 mai, data pe care o aveam în convenție, iar data la care vor livra pensiile prin factorii poștali, undeva până la 3 mai inclusiv”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii.

×
Subiecte în articol: pensii paște 2024