x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Daniel Craig: „Mai bine mi-aș tăia venele decât să fiu James Bond în continuare”

Daniel Craig: „Mai bine mi-aș tăia venele decât să fiu James Bond în continuare”

10 Oct 2015   •   08:56
Daniel Craig: „Mai bine mi-aș tăia venele decât să fiu James Bond în continuare”

Daniel Craig, 47, a fost criticat pentru insensibilitatea lui față de persoanele cu probleme mintale după ce a fost întrebat daca va dori să îl mai joace pe James Bond.

Starul din The Spectre a declarat că mai bine „și-ar tăia venele” decât să joace rolul agentului 007 din nou. Evident, comentariul actorului a stârnit numai reacții negative și a fost criticat pe platformele de socializare.

„Mai bine aș sparge acest pahar și mi-aș tăia venele. Nu, momentan nu. În niciun caz.”, a răspuns Craig jurnaliștilor de la revista Time Out care l-au întrebat dacă își mai dorește să fie protagonistul seriei.

Fanii și-au exprimat dezacordul pe Twitter, comentând: „Înainte de Ziua Mondială a Sănătății Mintale, iată-l pe Craig făcând glume despre sinucidere doar pentru a-și promova noul film.”, scrie mirror.co.uk.

Până și Ellen Pompeo, actrița din serialul Anatomia lui Grey, l-a criticat, postând pe același site: „Tipul ăsta ar trebui readus cu picioarele pe pământ.”  

Dar în ciuda faptului că a fost foarte vehement în a-și exprima dorința de a încheia socotelile cu James Bond, curând s-a aflat că Daniel Craig a semnat un contract care îl obligă sa mai facă încă un film.

„Devine din ce în ce mai greu. Dar asta e viața. Voi continua atât timp cât sunt apt din punct de vedere fizic. Am contract pentru încă un film, dar nu voi face predicții.”



×