x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Furia” lui Brad Pitt face 30.000 de spectatori în primul week-end

“Furia” lui Brad Pitt face 30.000 de spectatori în primul week-end

de Sebastian S. Eduard    |    29 Oct 2014   •   17:17
“Furia” lui Brad Pitt face 30.000 de spectatori în primul week-end

După ce a debutat ca lider în box office-ul american, “Furia: Eroi anonimi” conduce detaşat şi clasamentul încasărilor din România, unde a fost vizionat în weekendul de lansare de aproximativ 30.000 de spectatori.

Filmul a fost lansat simultan pe 60 de ecrane şi a fost urmat în topul încasărilor de filmul “Dracula: Povestea nespusă”. Pe locul trei în clasamentul filmelor aflate pe marile ecrane din Romania s-a situat horror-ul “Annabelle”, care, la finalul celui de-al doilea weekend, a reprezentat opţiunea cinematografică a 10.236 de spectatori.

O experienţă cinematografică explozivă, “Furia: Eroi anonimi” aduce în rolurile principale o distribuţie excelentă, alături de Brad Pitt interpretând de această dată Shia LeBoeuf, Logan Lerman, Michael Pena şi Jon Bernthal. În regia lui David Ayer, “Furia: Eroi anonimi” a fost catalogat de presa internaţională drept ,,unul dintre cele mai bune filme despre război din ultimii 30 de ani”.

Acţiunea filmului îl plasează în prim plan pe Brad Pitt, care îl interpretează pe Wardaddy, un sergent deja înrăit de experienţa războiului, care se află la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni. Misiunea lor este una mortală. Depăşiţi numeric şi cu muniţie insuficientă, Wardaddy şi oamenii lui, printre care şi un soldat începător care a ajuns cu forţa în acest pluton, au slabe şanse de izbândă în eroicele lor încercări de a da lovitura de graţie trupelor naziste.

×