x close

Dezmăţ la Next Star: CRBL poftește la sarmale, iar Pepe adoarme cu damigeana la subraț

0
08 Noi 2016 - 15:24
Dezmăţ la Next Star: CRBL poftește la sarmale, iar Pepe adoarme cu damigeana la subraț
Vezi galeria foto


CRBL poftește la sarmalele pe care Matei (10 ani), un concurent pasionat de actorie, le aduce în trãistã de acasã, de la Piatra Neamț, joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”.


“Auzi, măi, dar ai ceva de mâncare acolo?”, se interesează CRBL, de la masa juriului, după ce copilul îșduce la bun sfâșsceneta, arãtând spre sacoșcu rafie de pe scenã. “Da, niște sãrmãluțe! Dorești una?”, îi rãspunde puștiul. “A avut o singurã sarma, aia de jos, de pe scenã...”, nu-l crede Pepe.

“Mai bine dã-i steluța, cã mie mi-e foame”, îi rãspunde CRBL, cu ochii la castronul de pamânt plin cu sarmale pe care i-l aratã Matei. „Fãrã glumã, mai ai și altceva acolo?”, se intereseazã Pepe șse ridicãsãcaute prin sacoș. “Mamã, o damigeanã!”, se minuneazã el, încercând sã îșdea seama ce lichid conțvoluminosul vas.


Cum ajunge Pepe în pat, cu damigeana la subraț, șce cautãCRBL lâãel pe scenã, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, îo nouãedița emsiiunii “Next Star”, prezentate de Dan Negru.


   

Citeşte mai multe despre:   CRBL,   Next Star,   pep,   damigeana,   sarmale

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de