x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber După o pauză de doar două luni Anca Lungu revine la pupitrul Observatorului de la ora 19.00

După o pauză de doar două luni Anca Lungu revine la pupitrul Observatorului de la ora 19.00

25 Iul 2014   •   19:04
După o pauză de doar două luni Anca Lungu revine la pupitrul Observatorului  de la ora 19.00

După doar două luni de la naşterea fiicei sale, Natalia Adriana, Anca Lungu se întoarce la pupitrul Observatorului de week-end. Începând de mâine, telespectatorii Antenei 1 se vor reîntâlni  cu proaspăta mămică în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00, la pupitrul principalului jurnal de  ştiri al weekendului.

“După două  luni în care m-am specializat în cea mai grea şi mai frumoasă  meserie din lume, aceea de mama, îmi reiau şi meseria de jurnalist. Începând de mâine le dau din nou întâlnire telespectatorilor la Observatorul de weekend. E pentru prima dată când mă despart de Natalia pentru câteva ore bune, însă sunt cât se poate de liniştită. Printesa Lingurița rămâne pe cele mai bune mâini! Tati va prelua toate atribuţiile  în timpul weekendului şi e foarte pregătit pentru asta. Îi multumesc că  e atât de responsabil şi le multumesc şi colegilor care m-au înlocuit până acum la pupitrul Observatorului!”, declară prezentatoarea.

În fiecare sâmbătă şi duminică,  în cadrul Observatorului, de la ora 19.00, Anca Lungu aduce telespectatorilor Antenei 1 cele mai importante ştiri de peste weekend, interviuri în exclusivitate şi campanii care au schimbat destine.

×