x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O oră de tensiune și puls crescut în fața Marelui Zid

O oră de tensiune și puls crescut în fața Marelui Zid

06 Oct 2017   •   18:33
O oră de tensiune și puls crescut în fața Marelui Zid

Fiecare ediție „The Wall- Marele Zid” aduce în platou oameni speciali, ce primesc șansa unei experiențe care le poate schimba viața într-o singură oră. În această seară un cuplu carismatic pășește încrezător într-un joc ce reface tensiunea unei „căderi libere”  încă din prima probă.

Oana și Nicolae Stavre sunt o echipă și în viața de zi cu zi, fiind căsătoriți de mai bine de trei ani. Ea este însoțitoare de zbor și se hrănește cu zâmbetul și optimismul oamenilor cu care lucrează, fiind familiarizată și cu situațiile limită în care trebuie să găsească soluții contra timp. În mod evident, acest lucru constituie un avantaj imens în confruntarea Marelui Zid, însă concurenta se va baza în această seară pe alt atu. Soțul său, Niculae este un exemplu de ambiție și generozitate, fiind inițiatorul unui proiect menit să salveze vieți. Ideea sa a plecat din dorința de a le oferi o șansă oamenilor care intră în stop cardio-respirator și a reușit cu multă determinare să înființeze primul sistem de defibrilatoare externe automate din Europa de Est, ce sunt conectate cu numărul de urgență 112. Sunt instalate în locurile publice de maximă circulație și folosite în primele minute critice, aparatele măresc șansele de supraviețuire a celui afectat cu peste 80%.

S-au înscris în acest concurs pentru experiență și pentru că posibila sumă caștigată i-ar ajuta să aibă un viitor lipsit de griji materiale. Amândoi doresc să întindă o mână de ajutor oamenilor din comunitate, iar acest lucru i-a apropiat încă din primul moment. Împreună au făcut primii pași spre a dezvolta proiecte ce le oferă celor din jur ceva la schimb, iar seara aceasta le promite o șansă unică de a fi răsplătiți. Totuși, Marele Zid nu iartă pe nimeni, așa că cei doi vor avea nevoie de mult curaj și stăpânire de sine pentru a face față momentelor care cresc pulsul și celui mai relaxat concurent. Care este parcursul lor și cât îi va ajuta carisma într-o competiție explozivă, telespectatorii Antena 1 pot vedea în această seară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție „The Wall- Marele Zid”.

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid