x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Simona Gherghe.Dacă ar lua-o de la capăt, tot televiziune ar face

Simona Gherghe.Dacă ar lua-o de la capăt, tot televiziune ar face

26 Noi 2014   •   20:40
Simona Gherghe.Dacă ar lua-o de la capăt, tot televiziune ar face
Sursa foto: MIHAI STETCU

Întâi ştiristă, apoi prezentatoarea unei emisiuni mondene. Simona Gherghe vorbeşte la ceas aniversar despre prima zi în Antena 1, satisfacţii şi proiecte...

■ Îţi mai aduci aminte cum a fost prima zi în Antena 1? Pentru ce ti-a fost teamă atunci, pentru ce te-ai bucurat?
■ Cred că a fost un amestec de trăiri... Prima zi la Antena 1 a coincis şi cu prima zi într-un oraş străin mie, pe care nu-l cunoşteam şi care nu-mi părea prea prietenos. A fost o perioadă extrem de dificilă, o viaţă nouă, un job nou într-un mediu extrem de concurenţial, într-un oraş nou în care nu ştiam pe nimeni. Cam asta îmi amintesc despre primele luni în Antena 1. Şi muncă. Foarte multă muncă, pentru că aşa uitam că sunt singură şi departe de casă.

■ Ce sperante si visuri aveai atunci când ai intrat pentru prima oară într-un studio de ştiri? S-au implinit din ele?
■ Îmi doream să reuşesc. Să nu dezamăgesc. În clipa în care am plecat de acasă, de la Iaşi, am ştiut că nu e loc de întoarcere... Privind în urmă, am luat decizia corectă. Chiar dacă, în primii ani, nu mi-a fost deloc uşor.

■ Au trecut mai bine de 12 ani de când ai păşit pentru prima dată în Antena 1. Cum ai caracteriza acesti ani?
■ Ani frumoşi, ani în care am învăţat foarte mult. În care am evoluat. Am învăţat ce înseamnă televiziunea!

■ Care au fost cele mai mari satisfacţii pe care le-ai trăit aici, la Antena 1?
■ Cele mai mari satisfacţii sunt atunci când văd că publicul ne preferă pe noi. Până la urmă, noi suntem la mâna celor de acasă... Emisia pe care o prezint este lider de audienţă, iar eu le sunt foarte recunoscătoare prietenilor noştri care se uită la noi în fiecare zi.

■ Care sunt realizările de care te simti mândră?
■ Sunt câteva lucruri de care sunt mândră... Faptul că nu am făcut compromisuri în cariera mea, că muncesc cinstit. Am o familie frumoasă, am construit o casă...

■ Ce îti mai doreşti din punct de vedere profesional?
■ Să ne menţinem pe primul loc!

■ De-ar fi s-o iei de la capăt, în timpurile noastre, evident, te-ai îndrepta tot spre televiziune? Ce ai schimba în zona asta, a conţinutului de televiziune, dacă ţi-ar sta în puteri?
■ Da, probabil că tot televiziune. Mă simt foarte bine în direct. Sunt mulţumită de cum arată emisia acum. Cred că am ajuns la un echilibru între conţinut monden şi unul social. Poveştile de viaţă pe care le prezentăm sunt extrem de vizionate.

■ Eşti un om cald, impresionabil, empatic. Ţi-a fost asta un avantaj sau un dezavantaj în carieră?
■ În mod clar, un avantaj. Cred că şi cei de acasă apreciază faptul că sunt sinceră. Nici nu cred că se poate altfel...

■ Prezinţi, din 2010, o emisiune de mondenităţi – Acces direct, dar eviţi mondenităţile în viaţa de zi cu zi. Când şi de ce ai început să renunţi la ieşirile mondene şi ce ţi-e drag să faci cu timpul tău?
■ Nu am fost niciodată o mondenă. Nu mă regăsesc în zona asta. Mă simt stingheră. Şi mai e ceva. Îmi rămâne destul de puţin timp liber. Iar acela vreau să-l petrec alături de oamenii care contează pentru mine.

■ Ce-i doreşti Antenei 1 în anul care vine? Ce-ţi doreşti ţie în 2015?
■ Antenei 1 îi doresc viaţă lungă şi cât mai multe trofee din partea telespectatorilor. Iar mie îmi doresc sănătate şi linişte, să pot duce tot ce am de făcut...

×