x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Vedetele Antenei 1 le bat la ușă românilor pentru a le aduce coșuri cu bunătăți

Vedetele Antenei 1 le bat la ușă românilor pentru a le aduce coșuri cu bunătăți

01 Apr 2015   •   17:59
Vedetele Antenei 1 le bat la ușă românilor pentru a le aduce coșuri cu bunătăți

Antena 1 este mereu aproape de telespectatorii ei, dar de Paște va fi mai aproape ca niciodată și asta pentru că anul acesta surprizele vin cât ai zice...Paște. Nimeni alții decât Răzvan și Dani, Simona Gherghe, Dan Negru, Andreea Berecleanu și prezentatorii Observator, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Virgil Mănescu, Andreea Mantea, Andreea bălan, Ozana Barabancea sau Radu Vâlcan le vor ciocăni românilor la ușă, la propriu, pentru a le face sărbătoarea mai frumoasă și mai îmbelșugată, dăruindu-le coșuri pline cu bunătăți celor care sunt pregătiți să primească bucuria în casele lor.

Cei care speră să aibă șansa ca unul dintre prezentatorii lor preferați să le treacă pragul casei trebuie să intre pe site-ul cioccioc.a1.ro și să își personalizeze oul de Paște folosind aplicația dedicată acestei campanii. Toți cei care se vor înscrie pot primi astfel un cadou de Paște chiar de la vedetele Antenei 1 care se pregătesc să plece la drum către telespectatorii de acasă.

Mai mult decât atât, fie că se află acasă, în parc, în drum spre serviciu, românii se pot ciocni de vedetele Antenei 1. Încărcate cu bunătăți pentru masa de Paște, ele vin să împartă bucurie și să arate că mereu aproape nu e doar o vorbă, ci un adevărat crez. Cioc-cioc, sărbătoarea te atinge!

Până acum, în doar patru ore de când a fost lansată campania, aproape 500 de români au folosit aplicația și au acceptat provocarea lansată de Antena 1.

×