x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO. Coldplay a pregătit un tribut pentru Chester Bennington

VIDEO. Coldplay a pregătit un tribut pentru Chester Bennington

02 Aug 2017   •   13:56
VIDEO. Coldplay a pregătit un tribut pentru Chester Bennington

În deschiderea turneului Nord American, solistul de la Coldplay, Chris Martin, a oferit un tribut pentru solistul de la Linkin Park, Chester Bennington, care a murit luna trecută, scrie The Guardian.

Martin a oferit o interpretare solo, la pian, a cântecului ”Crawling” la concertul din New Jersey. După o primă încercare, Chris Martin a vrut să se asigure că totul sună perfect si a reînceput interpretarea. „Știu că asta o să ajungă, probabil, pe YouTube, deci vreau să o fac bine, și vreau să o fac cu respect. Asta este pentru toți cei care duc dorul cuiva pe care îl cunoașteți. Asta este pentru întreaga noastră comunitate de muzicieni.”, a spus acesta.

Mike Shinoda, membru al trupei Linkin Park, a postat un clip cu interpretarea artistului de la Coldplay spunând că „a sunat frumos”.

Chester Bennington s-a sinucis la vârsta de 41 de ani în casa sa din Palos Verdes, California, pe data de 20 iulie. Acesta s-a lupta cu dependența de droguri și depresia pe tot parcursul vieții, fapt ce s-a văzut și în versurile pe care le scria.

×