x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica LED Apple: mesaj video adresat fanilor din România. DSK şi CMZ vor fi în deschidere

LED Apple: mesaj video adresat fanilor din România. DSK şi CMZ vor fi în deschidere

de Alex Revenco    |    08 Ian 2014   •   18:07
LED Apple: mesaj video adresat fanilor din România. DSK şi CMZ vor fi în deschidere

După cum se ştie, pe 15 februarie, LED Apple, idolii scenei K Pop vor concerta la Bucureşti, în Turbohalle şi, alături de DSK, încă o trupa de street dance de la noi va  completa programul serii cu un atractiv spectacol coregrafic: CMZ. Încă de anul trecut, biletele din categoria VIP şi biletele din Golden Circle s-au epuizat, la aceast fapt aducându-şi contribuţia atât fanii din România cât şi cei din peste 20 de ţări, precum Ungaria, Austria, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Slovenia, Slovacia (prin intermediul reprezentanţelor locale Eventim) dar şi China !
La această oră mai sunt disponibile bilete pentru acces general, de 50 de lei şi bilete LED Café, pentru însoţitorii spectatorilor minori, de 20 de lei- ce permit accesul într-o zonă de tip coffe-lounge. Trebuie ştiut că biletele LED Café nu permit accesul în perimetrul de desfăşurare a  concertului. Trupa fenomen a scenei K Pop, care ajunge la Bucureşti în premieră, este la primul concert susţinut în Europa de Est. Ultimele bilete pentru LED Apple se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevarul & Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio (semnalizate Bilete.ro), Germanos, Orange, Vodafone,  Diverta, dar şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro si www.eventim.ro.
Concertul LED Apple înseamnă primul pas către o punte culturală româno- coreeană pe segmentul muzică- divertisment şi reprezintă o colaborare cu Asociaţia Culturală Româno – Coreeana Han Kibun (ACRC).


×
Subiecte în articol: LED Apple