x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rockstadt Extreme Fest 2015, noi confirmări

Rockstadt Extreme Fest 2015, noi confirmări

16 Sep 2014   •   15:10
Rockstadt Extreme Fest 2015, noi confirmări

După nici o săptămână, când pentru ediţia de anul viitor a Rockstadt Extreme Fest au fost anunţate primele formaţii (Ensiferum, Suicidal Angels şi Harakiri For the Sky) organizatorii confirmă încă două grupuri. Este vorba despre Taake (black metal, Norvegia) şi Vulture Industries (progressive metal, Norvegia)- în fotografie.

Grup lansat în 1993, Taake are la activ 19 materiale discografice oficiale (albume, compilaţii, split-uri, EP-uri) şi ramâne unul din cele mai interesante grupuri scandinave. Cel mai nou material, albumul de studio 'Norway's Weapon', a fost nominalizat în 2012 pentru categoria 'Best Metal Album', în cadrul Premiilor Spellemann.

Vulture Industries a luat naştere în 2003, realizând un mix între muzica avant-gardistă cu elemente progresive, principalele influenţe fiind Faith No More, Mr. Bungle, Devin Townsend, Arcturus, The Cult. La Râşnov, Vulture Industries îşi va promova cel mai nou album, “The Tower” (2013), notat cu cinci stele (din cinci) de New Noise Magazine. Cea de-a treia ediţie a festivalului va avea loc în perioada 12-15 august 2015, pe terenul de biatlon din Râşnov, unde publicul va avea ocazia să urmărească live peste 40 de formaţii de talie internaţională. Pe lângă concerte, pe parcursul celor patru zile de festival, spectatorii vor avea acces la o listă întreagă de activităţi menite să ofere una din cele mai prietenoase şi complete experienţe open air din România. Ca şi până acum, la Rockstadt Extreme Fest vor exista doar abonamente ce va asigura accesul pentru cele patru zile, din dorinţa de a oferi un line-up cât mai mare, la un preţ cât mai accesibil.




×