x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Cum a ajuns politica fata mare

Cum a ajuns politica fata mare

de Marius Tucă    |    24 Aug 2004   •   00:00

Dintr-o data, toate fetele mari din politica romaneasca s-au trezit din rugaciunea facuta zilnic pentru fecioria vesnica, in fata icoanei cu seful de partid, deranjate fiind de limbajul folosit.

Aflate in permanenta cu sufletul in rai, "fetele" noastre, care cu mustata, care cu chelie, au fost de-a dreptul oripilate de schimbul de mesaje, de scrisori, dintre PSD si Alianta D.A. Acum, avand in vedere experienta lor indelungata in ale politicii si virginitatii, ne putem permite riscul si luxul de a intreba daca nu cumva mai degraba s-au excitat decat oripilat. Te pufneste rasul cand mai toti practicantii de perversiuni in fel si fel de grupuri si grupari politice isi arata indignarea fata de limbajul suburban pe care, culmea tupeului, tocmai ei l-au inventat. Daca ar fi protestat nu stiu ce grup de maicute uitate pe la vreo manastire din munti am mai fi inteles. Dar cand vezi ca tocmai politicienii care au practicat cu real succes masturbarea in vazul tuturor, pe scena publica, iti vine sa infiintezi o casa cu dame de toleranta, ca prea e marfa multa.

Si cand ma gandesc ca suntem abia la sfarsitul lui august, campania "adevarata" n-a demarat, ca asta e doar inceputul! Am aflat fara sa vreau ca se pregatesc multe babe din politica romaneasca sa ne fie livrate ca fete mari dupa ce au facut toate trotuarele posibile si imposibile. Este posibil, daca vom incerca sa ridicam valul pentru a ne convinge de onestitatea declaratiilor pe care le vor face, sa fim acuzati de pedofilie. Tocmai "ele", care ne-au violat toate sperantele din ’90 incoace fara sa le pese de virginitatea, pardon, naivitatea noastra. Si, uite-asa, vom afla fara putinta de tagada ca-n Romania politica nu e o curva, ci, din contra, e fata mare!

×
Subiecte în articol: editorial