x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Târgul Educaţiei - Caravana Facultaţii de Jurnalism

Târgul Educaţiei - Caravana Facultaţii de Jurnalism

19 Mar 2008   •   00:00

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) din Universitatea Bucureşti va organiza, cu prilejul "Târgului Educaţiei”, o caravană la care sunt aşteptaţi elevi de liceu din clasele terminale, părinţi şi profesori, precum şi specialişti în comunicare şi jurnalişti din presa locală.



Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) din Universitatea Bucureşti va organiza, cu prilejul "Târgului Educaţiei”, o caravană la care sunt aşteptaţi elevi de liceu din clasele terminale, părinţi şi profesori, precum şi specialişti în comunicare şi jurnalişti din presa locală. În perioada 7-11 aprilie, caravana va trece prin oraşele Urziceni, Buzău, Galaţi, Focşani, iar în perioada 14-18 aprilie va ajunge în Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu-Jiu şi Craiova. De asemenea, caravana va efectua descinderi în Ploieşti, Călăraşi şi Slobozia.

Întâlnirile vor avea loc la licee prestigioase din oraşele vizitate, unde FJSC va prezenta programele de licenţă în jurnalism, publicitate şi relaţii publice, programele de mastere la zi şi ID, adresate profesioniştilor, şi oferta de formare continuă. La discuţie vor participa, din partea FJSC, cadre didactice şi studenţi, care vor distribui materiale de informare (flyere, broşuri, calendare) şi vor organiza concursuri cu premii pentru elevi. Totodată, FJSC va organiza, la sediul facultăţii, "Noaptea porţilor deschise”, în seara de 28 martie. Cu această ocazie, vizitatorii vor fi invitaţi să participe la exerciţii jurnalistice de televiziune şi presă scrisă. Elevii care doresc să afle mai multe despre oferta FJSC sunt invitaţi la standul facultăţii, cu ocazia "Târgului Educaţiei”, care va avea loc, în perioada 21-23 aprilie, la Rectoratul Universităţii din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: editorial