x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De 30 de ani în gastronomie, în această seară în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

De 30 de ani în gastronomie, în această seară în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

19 Sep 2017   •   15:18
De 30 de ani în gastronomie, în această seară în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

Cea mai iubită competiție culinară, ,,Chefi la cuțite”, revine și în această seară de la 20:00 pe Antena  1 cu o ediție ce promite un adevărat spectacol culinar și al emoțiilor. Deliciul formatului dă naștere ca de fiecare dată, unui joc de imaginație la care sunt supuși cei trei jurați- deoarece savoarea nu le dezvăluie și persoana din spatele bancului de lucru. De data aceasta, semnătura farfuriei stă sub numele unui chef cu experiență, ce este o inspirație pentru chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Henrik Sebok, un expert în arta culinară, vine în fața juriului ca invitat surpriză și prin preparatul său demonstrează că fiecare concurent ar trebui să riște, optând pentru o farfurie care să se evidențieze  prin prisma calității și nu a cantității. Rezultatul minimalist constă într-un plating ce conține specialități din pește și fructe de mare aranjate într-o paletă de culori ce încântă vizual. Cunoscut pentru introducerea conceptelor bucătăriei moleculare și a live-cookingului, Chef Sebok mărturisește că gustul autentic al mâncării este redat prin prisma ingredientelor proaspete și a combinațiilor de texturi. Așadar, în cea de-a patra ediție a celei mai iubite emisiuni culinare, bucătarul canadian este invitat special în fața juraților și mai ales a fostului coleg, bunul său prieten chef Cătălin Scărlătescu.

Cum arată întâlnirea lui Chef Henrik Sebok cu cei trei, dar și reacțiile create de restul farfuriilor surpriză ce se vor prezenta în fața lor, telespectatorii Antena 1 vor afla în seara aceasta, într-o nouă ediție spectaculoasă ,,Chefi la cuțite”!

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Henrik Sebok