x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Clooney, salvat de Angelina Jolie şi Brad Pitt

George Clooney, salvat de Angelina Jolie şi Brad Pitt

12 Noi 2010   •   00:00
George Clooney, salvat de Angelina Jolie şi Brad Pitt

George Clooney apelează adesea la prietenii săi celebri pentru a o "şterge" din propria casă. Iar asta pentru că reşedinţa pe care actorul american o deţine în Italia a devenit, aşa cum el însuşi afirmă, "Clooney Disneyland" pentru turişti.

Reşedinţa pe care George Clooney a achiziţionat-o în 2001 pe malul lacului Como ,în oraşul Laglio ,ar fi trebuit să devină un loc de retragere din agitaţia hollywoodiană. În schimb, actorul este invadat în fiecare vară de fani, regretânf că astfel provoacă disconfort şi vecinilor. "Viaţa mea de aici mă ţine departe de aspectele circului de a fi o celebritate şi asta este plăcut pentru mine. Dar Laglio s-a transformat într-o Mecca a turiştilor şi acum trebuie să am mai multă grijă de câte ori mă aflu aici" a spus actorul pentru revista OK din Marea Britanie.

A găsit însă o alternativă cel puţin ingenioasă pentru a se îndepărta măcar o vreme de fani. Urmând principiul "o celebritate ia locul alteia care dispare", el apelează adesea la prietenii săi Angelina Jolie şi Brad Pitt. "De cîte ori vreau, pot întotdeauna să îi chem în vizită pe Brad şi Angelina şi cei 15 copii ai lor. Aşa mă pot strecura pe cealaltă parte a lacului pentru a face orice îmi doresc" a mai adăugat actorul.

 

×
Subiecte în articol: lumea