x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Unde s-a ascuns un hoţ, speriat de alarma antiefracţie

Unde s-a ascuns un hoţ, speriat de alarma antiefracţie

13 Oct 2015   •   17:44
Unde s-a ascuns un hoţ, speriat de alarma antiefracţie

Un hoţ care dădea o spargere la o societate comercială din municipiul Brăila s-a speriat de alarma de efracţie care s-a declanşat şi s-a ascuns sub un birou, unde a fost găsit de poliţişti, potrivit informaţiilor furnizate marţi de Biroul de presă al IPJ Brăila.

Dispeceratul unei firme de pază a sesizat la poliţie faptul că la o societate, amplasată la parterul unui bloc din B-dul Independenţei, s-a declanşat alarma de efracţie.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în locul indicat şi au constatat ca geamul de tip termopan, de la intrarea în societate, era spart.

Împreună cu proprietarul şi angajaţii firmei de pază, poliţiştii au efectuat controlul încăperilor şi l-au depistat, ascuns sub un birou, pe B.Petre (32 de ani), din comuna Vădeni.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, cercetările fiind preluate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale, care i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat şi distrugere. AGERPRES

×