x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 3-4 martie. Leii sunt înconjurați de drame

Horoscop de weekend, 3-4 martie. Leii sunt înconjurați de drame

02 Mar 2018   •   19:14
Horoscop de weekend, 3-4 martie. Leii sunt înconjurați de drame

Berbec

În acest weekend îți concentrezi atenția pe detalii, însă încearcă să nu cauți motive de ceartă, căci există o anumită doză de tensiune în aer. Porți discuții care îți vor schimba modul în care percepi viața.

Taur

Ai avut o săptămână plină, iar tot ceea ce îți dorești este puțină odihnă. Cu toate acestea, se tot ivesc motive de sărbătoare, iar tu nu poți spune „nu”. Încearcă, totuși, să nu te extenuezi.

Gemeni

Ești plin de energie în acest weekend, deși semnele unei răceli încep să apară. Nu ești genul de persoană care să stea la pat, motiv pentru care le ignori și îți croiești drumul spre distracție.

Rac

Petreci weekendul cu familia, lucru pe care nu l-ai mai făcut de mult timp. Te bucuri că potți să stai la discuții cu ai tăi, iar această energie pozitivă din jur îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Leu

Încearcă să nu te mai lași atât de ușor impresionat de dramele din jurul tău. În acest weekend, îți ocupi mintea cu probleme celor din jur, în ciuda faptului că ti-ar fi plăcut să ai parte de relaxare.

Fecioară

O să primești o sumă de bani pe care o aștepți de ceva timp, astfel că vei reuși să îți cumperi lucrurile pe care ți le dorești. Cu toate acestea, încearcă să nu cheltui prea mulți bani.

Balanță

Petreci mult timp singur, iar aceasta este cea mai bună formă de relaxare la care te puteai gândi. Ai timpul necesar să-ți răspunzi la întrebări și să te bucuri de liniște.

Scorpion

Petreci mult timp cu cei apropiați în acest weekend. Planificați o ieșire din oraș, însă este posibil ca vremea nefavorabilă deplasărilor să vă țină în casă. Chiar și așa, vă distrați de minune.

Săgetător

Cunoști persoane noi în acest weekend, iar energia pozitivă cu care te înconjoară te face să-ți dorești să petreci mai mult timp cu ei. Ești mulțumit că petreci timp de calitate.

Capricorn

În acest weekend totul este despre reuniuni. Te simți bine, depănezi amintiri și te bucuri să vezi fețe pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Este un sfârșit de săptămână reușit.

Vărsător

Discuți cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de ceva timp, iar subiectele pe care le abordați te fac să îți pui multe întrebări în privința alegerilor pe care le-ai făcut în ultima vreme.

Pești

Ai o mulțime de lucruri de făcut, iar majoritatea se concentrează în jurul treburilor casnice. Cu toate acestea, te bucuri că reușești să acorzi atenție locuinței, iar la sfârșitul weekendului te simți împlinit.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend sfarsit de saptamana