x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9 - 10 ianuarie. Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania familiei

Horoscop de weekend, 9 - 10 ianuarie. Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania familiei

08 Ian 2021   •   11:19
Horoscop de weekend, 9 - 10 ianuarie. Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania familiei
Sursa foto: Hepta

Berbec

Weekendul acesta este despre prieteni. Petreci timp în compania acestor persoane importante din viața ta. Reușești să iei o pauză de la muncă și te relaxezi.

Taur

Iei o pauză de la orice formă de interacțiuni. Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania propriei persoane. Spiritualitatea te caracterizează.

Gemeni

Începi să îți acorzi mai mult timp ție. Vrei să iei o pauză de la orice formă de activitate dedicată altora și să te concentrezi pe nevoile pe care le ai și pe care le-ai ignorat în ultima vreme.

Rac

Weekendul acesta te gândești la problemele financiare pe care le ai. Astfel, încerci să îți analizezi cheltuielile și să renunți la cele care nu sunt necesare.

Leu

Te concentrezi pe acumularea de informații. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și chiar descoperi un domeniu nou care ți se pare atractiv. Reușești să descoperi lucruri noi despre tine.

Fecioară

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania familiei. Reușiți să rezolvați o serie de probleme mai vechi și chiar vă gândiți la o călătorie împreună.

Balanță

Nu găsești energia necesară pentru a face lucrurile pe care ți le-ai propus. În schimb, reușești să petreci timp cu propria persoană și să te gândești la lucrurile pe care ți le dorești de la viitor.

Scorpion

Ai parte de un weekend cu adevărat productiv. Reușești să te ocupi de tot ceea ce ți-ai propus și chiar faci o serie de activități care te ajută să te reconectezi cu propria persoană.

Săgetător

Te gândești la o idee de afaceri mai veche pe care o ai. Astfel, weekendul acesta îl petreci în compania unui prieten cu care discuți această idee și te gândești la un plan bine pus la punct.

Capricorn

Nu ești mulțumit cu activitățile pe care le desfășori zilnic. În weekendul acesta îți dorești să te deconectezi, așa că reușești să petreci mai mult timp în natură.

Vărsător

Weekendul acesta reușești să îți pui ordine în gânduri, să ajungi la un echilibru interior și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. În plus, înveți să te bucuri de lucrurile mărunte.

Pești

Ai primit o veste bună de la locul de muncă, așa că weekendul acesta te găsește cu multă energie pozitivă. În plus, te bucuri de aprecierea persoanelor din jurul tău.

×