x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 februarie. Săgetătorii trec printr-o perioadă delicată

Horoscop zilnic, 13 februarie. Săgetătorii trec printr-o perioadă delicată

12 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 februarie. Săgetătorii trec printr-o perioadă delicată

Berbec

Urmează o săptămână pozitivă, plină de energie și de vitalitate. Te simți foarte apropiat de oamenii la care ții, iar ei îți vor arăta cât de mult te iubesc.

Taur

Încearcă să nu te expui prea mult și să nu spui tuturor care sunt planurile tale de viitor. Chiar dacă nu îți este teamă de nimic și nu îți pasă, este mai bine așa.

Gemeni

Tu și prietenii tăi vreți să dați o petrecere de ceva timp, dar acum totul depinde de tine dacă acest lucru chiar se va întâmpla.

Rac

În cele din urmă, norocul a venit de partea ta. Și meriți asta, pentru că te-ai străduit să ai ceea ce ai acum, să obții aceste rezultate și bucurii de la viață.

Leu

Astrele spun că ar trebui să accepți faptul că trebuie să fii mai responsabil și să răspunzi de faptele tale. Va părea dificil la început, dar este ceea ce trebuie să faci.

Fecioară

Ai obiceiul prost de a lăsa pe mâine ce ai putea face astăzi, dar ești prea leneș. Mai devreme sau mai târziu vei realiza că ai doar de pierdut dacă vei continua în ritmul ăsta.

Balanţă

Îți poți lua la revedere de la rutina zilnică obositoare și plictisitoare, de la frici și de la stările schimbătoare. Vei avea parte de o surpriză ce îți va schimba viața.

Scorpion

Se pare că tranzitezi o perioadă similară Racilor pentru ca viața îți surâde prin faptul că vei întâlni oameni minunați cu care vei avea legături strânse.

Săgetător

În acest moment, planetele sunt aliniate în așa fel încât încurajează comunicarea și, mai ales, cuvintele scrise. Nu irosi acest moment de inspirație!

Capricorn

A trecut deja destul timp de când spui că vei face o schimbare de look, sau de stil de viață și nu ai realizat nimic. Ai amânat destul! E timpul să faci ceva în privința asta.

Vărsător

Inițiativele pe care le vei lua în aceste zile sunt cruciale atât pentru carieră, cât și pentru viața personală. Fii atent la toate aspectele și analizează foarte bine.

Peşti

După problemele financiare prin care ai trecut recent, te ridic mai puternic și mai hotărat. Nu vei lăsa ca situația să îți scape de sub control. În plus, banii nu înseamnă totul.

×