x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 ianuarie. Capricornii muncesc din greu

Horoscop zilnic, 19 ianuarie. Capricornii muncesc din greu

18 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 ianuarie. Capricornii muncesc din greu

Berbec

Pe seară te vei vedea că prieteniile mai vechi, mai noi şi chiar relaţia de cuplu vor atinge noi dimensiuni. Asta va crea o legătură mult mai strânsă între tine şi cei care ţin la tine.  

Taur

Un proiect foarte important îţi va solicita concentrarea foarte mult, dar nu îţi face griji pentru că vei fi într-o stare excelentă. Munceşte din greu şi răsfaţă-te cu o ieşire în oraş.

Gemeni

Vei avea de înfruntat o situaţie similară Taurilor şi vei avea nevoie de toate resursele pentru a termina o activitate practică, ce te fascinează de mai mult timp.

Rac

Oricât ai încercat să amâni, va trebui să te ocupi de treburile casnice. Nu mai ai nicio scuză. Te ocupi de grădină, de atelier şi faci treabă chiar şi în bucătărie.

Leu

Astrele îţi prezic o zi excelentă din punct de vedere al exprimării sentimentelor. Orice tip de comunicare va da randament şi te vei exprima mai clar ca niciodată.

Fecioară

Este ziua plăţilor: va trebui să plăteşti facturi, să îţi verifici conturile şi bugetul pentru următoarea lună. Cu toate că nu eşti deloc motivat să faci asta, le vei termina cu succes.

Balanţă

Trebuie să revii la nişte proiecte pe care le-ai început acum câteva săptâmâni pentru că au părut detalii importante, care stau în calea finalizării acestora.

Scorpion

Rudele şi prietenii care îţi vor călca pragul îţi vor trezi amintiri din copilărie, pe care ai încercat din greu să le uiţi. O să îţi facă bine pentru că te vei descărca de această apăsare.

Săgetător

Spre deosebire de Scorpioni care s-au întâlnit personal cu ei, îţi vei petrece ziua la telefon cu prietenii tăi, mulţi dintre ei mai în vârstă, cu care nu ai luat legătura de câteva luni bune.

Capricorn

Se anunţă o zi plină pentru tine. Vei munci din greu pentru a obţine rezultatele pe care le aştepţi de mult timp. Spre norocul tău, nu va fi nevoie să munceşti fizic.

Vărsător

Activităţile recreatoare precum cititul unei cărţi, sau a unor reviste de specialitate vor trebui să treacă pe locul doi din cauza lucrurilor legate de carieră.

Peşti

Memoriile unor evenimente din trecut care ţi-au provocat traume şi cu care încă te lupţi vor ieşi la lumină azi. Este momentul oportun pentru a te eliba de ele pentru totdeauna.

×