x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 22 iunie 2018: Scorpionii se confruntă cu neînțelegeri în cuplu

Horoscop zilnic 22 iunie 2018: Scorpionii se confruntă cu neînțelegeri în cuplu

21 Iun 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 22 iunie 2018: Scorpionii se confruntă cu neînțelegeri în cuplu

Horoscop 22 iunie Berbec
Astăzi nu este indicat să plecaţi peste hotare. Încercaţi să fiţi diplomat pentru că riscaţi să intraţi în conflicte. Astrele vă susţin pe plan financiar şi vă îndeamnă să vă valorificaţi mai mult latura artistică.

Horoscop 22 iunie Taur
Cei mai mulţi fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval, primează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ce trec, au şi tendinţa de a se laudă.

Horoscop 22 iunie Gemeni

Este necesar să faceţi cât mai multă mişcare, dacă doriţi ca starea de sănătate să nu devină foarte fragilă. V-ar ajută şi dacă aţi da dovadă de ambiţie şi aţi renunţă la excesele de tot felul. Fiţi prudent.

Horoscop 22 iunie Rac
Există pericolul să vă îndrăgostţi iremediabil de un prietenn vechi. Inspiraţia profesională este maximă şi vă poate aduce mult dorită promovare. Unii chiar îşi doresc o călătorie lungă peste hotare.

Horoscop 22 iunie Leu
Plini de fantezie, dar şi foarte energici, lei încep prin a construi un plan de activitate casnică, pentru a îmbunătăţi aspectul căminului propriu şi sfârşesc prin a reorganiza întreagă viaţă de familie.

Horoscop 22 iunie Fecioara
Muncesc cel mai mult, cu dăruire şi abnegaţie. Sunt inspiraţi şi senzuali. Astrele îi sfătuiesc pe  studenţii să nu respingă stagiile în străinătate, iar pe patronii să nu renunţe la contractele externe.

Horoscop 22 iunie Balanţă
Vă simţiţi bine, deşi medicii susţin că ar trebui să faceţi mai multe analize. Nu sunt excluse neînţelegerile cu persoană iubita, ce este şi puţin invidioasă. Din păcate situaţia financiară este la pământ.

Horoscop 22 iunie Scorpion
Doriţi să faceţi o călătorie în străinătate, dar vi se impun o serie de  condiţii. Relaţiile cu persoană iubita rămân în continuare tensionate, iar cele colegiale se caracterizează prin ciocniri de interese.

Horoscop 22 iunie Săgetător
Familiştii care au copii sunt cei mai stresaţi şi nu le vine să creadă că micuţii lor se revoltă şi nu mai acceptă să fie dirijaţi şi cicăliţi. Primiţi noi oferte profesionale care trebuie atent analizate.

Horoscop 22 iunie Capricorn
Deşi în continuare vă bucuraţi de succese financiare excepţionale vă simţiţi permanent supravegheaţi şi aveţi senzaţia că vi se pun continuu beţe în roate. Celibatarii sunt hotărâţi să se căsătorească.

Horoscop 22 iunie Vărsători
Cei mai mulţi se consideră foarte norocoşi, cu toate că nu au şanse financiare prea mari. Din nefericire banii sunt dirijaţi către plata unor facturi imense. Cu toate acestea toţi nativii muncesc cu îndârjire.

Horoscop 22 iunie Peşti
Sunteţi exuberanţi, vreţi să vă distraţi şi să uitaţi de necazuri, mai ales de cele profesionale.Celibatarii nici nu vor să audă de căsătorie, iar familiştii nu ştiu cum să scape de responsabilităţile casnice.

×
Subiecte în articol: Horoscop 22 iunie