x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 octombrie. Începutul de săptămână va fi unul încărcat şi vei ajunge foarte obosit acasă

Horoscop zilnic, 24 octombrie. Începutul de săptămână va fi unul încărcat şi vei ajunge foarte obosit acasă

23 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 octombrie. Începutul de săptămână va fi unul încărcat şi vei ajunge foarte obosit acasă

Berbec

Ai nevoie de banii pe care i-ai împrumutat unui prieten apropiat, dar el se face că a uitat. Încerci pe toate căile să îi ceri înapoi, dar se pare că nu îi pasă.

Taur

Oricât ţi-ai dori să faci parte din discuţiile contradictorii de la serviciu, abilităţile persuasive nu sunt în cea mai bună formă azi. Nu te implica, vei avea de pierdut.  

Gemeni

Vrei să avansezi în funcţie şi ai face orice să schimbi postul actual, dar realitatea este că mai ai multe de învăţat şi de cunoştinţe de acumulat.

Rac

Buna ta dispoziţie va fi distrusă de confirmarea unor zvonuri pe care nu ai vrut să le crezi până acum. O persoană apropiată te-a trădat şi încă eşti în stare de şoc.

Leu

Vei primi veşti extraordinare de la superiori: ţi se propune o colaborare pe care ţi-o doreai de foarte mult timp, poţi lucra de acasă şi eşti plătit foarte bine.

Fecioară

Dacă nu ai reuşit să te odihneşti în weekend, ar trebui să o iei mai uşor şi să mai renunţi la unele planuri pentru că oboseala te va prinde în cele din urmă.

Balanţă

Începutul de săptămână va fi unul încărcat şi vei ajunge foarte obosit acasă. Partenerul tău avea planuri pentru voi doi, dar va trebui să-l refuzi pentru că eşti extenuat.

Scorpion

Pentru că ai început prea multe proiecte, nu reuşeşti să termini la timp unul foarte important, iar şeful tău nu va fi deloc mulţumit.

Săgetător

Relaţia amoroasă în care te-ai implicat de curând îţi pune multe semne de întrebare, mai ales că partenerul este foarte insistent, iar tu vrei să iei lucrurile treptat.

Capricorn

Te-ai trezit cu faţa la cearceaf şi eşti foarte irascibil. Orice discuţie pe care o vei avea azi se va transforma într-o ceartă dacă nu te linişteşti.

Vărsător

Te gândeşti că nu ţi-ai mai cumpărat nimic de multă vreme şi mergi la cumpărături. Din păcate, eşti mână largă şi vei cumpăra mai mult decât ai nevoie.

Peşti

Fără să conştientizezi prea mult, faci lucruri formidabile la serviciu, reuşind să impresionezi colegii şi superiorii, care îţi vor propune un alt post.

×