x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic - 27, 28 decembrie 2014. Pestii sunt efervescenti

Horoscop zilnic - 27, 28 decembrie 2014. Pestii sunt efervescenti

26 Dec 2014   •   19:02
Horoscop zilnic - 27, 28 decembrie 2014. Pestii sunt efervescenti

 

Berbec

Este bine sa te odihnesti la sfarsitul acestei saptamani. Energia ta vitala este la cote joase, asa incat iti este dificil sa relationezi prea mult cu altii sau sa te ocupi de treburi diverse. Detaseaza-te de cotidian, adopta o dieta si dormi mai mult. Cei dragi te pot surprinde placut cu ideile si propunerile lor pentru noaptea de revelion.

Taur

Prietenii iti sunt prin preajma. Sunt favorizate dialogurile cu persoane deosebite, chiar bine instruite in diverse domenii de activitate. Fascinat de aceste persoane risti sa pierzi contactul cu realitatea, de aceea fii prudent. Pastreaza o distanta sanatoasa fata de toata lumea, pentru ca sunt zile in care interesele tale contravin celor pe care ii intalnesti sau asculti.

Gemeni

Multa lume roieste in preajma ta la finalul acestei saptamani. Este bine sa iti organizezi programul, astfel incat sa rezolvi si treburile tale casnice, alaturi de membrii familiei. Imaginea ta publica, dar si pozitia ta sociala sunt controversate in special de catre cei din anturajul socio-profesional. Fereste-te de provocari si alege-ti cu grija vorbele si gesturile.

Rac

Sunt zile in care, mentalul iti este foarte activ, tinzand sa te ocupi de activitati intelectuale. Comunicarea este deficitara, asa incat foloseste cuvinte putine si directe la subiectele care se vehiculeaza in preajma ta. Delecteaza-ti sufletul cu o piesa de teatru, un film bun sau o carte celebra. Calatoriile in strainatate sunt o alta tema importanta, care se poate materializa.

Leu

Gandurile tale zboara la chestiunile financiare comune cu altii. Posibil sa fii nemultumit in urma verficarii bugetului comun sau cheltuielilor la care vor sa te provoce cei dragi. Nu te lasa santajat emotional, insa putin ai putea ceda in anumite situatii bine cunoscute de tine. Spre exemplu sa achiti o parte din petrecerea de revelion sau sa oferi mici cadouri celor dragi.

Fecioara

Relatiile parteneriale sunt cele mai importante la acest final de saptamana. Posibil sa apara niscai certuri, pe teme putin cunoscute de tine. De aceea este bine sa asculti ce iti spun ceilalti, sa te gandesti pe indelete si abia apoi sa emiti judecati. Insa, pentru binele tuturor, organizeaza in serile acestor zile, reuniuni festive cu persoanele dragi.

Balanta

Finalul acestei saptamani iti aduce multa munca, fie ca stai acasa, fie ca mergi la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si evita provocarile celorlalti. Ai grija si de sanatatea ta, pentru ca organismul este vulnerabil pe extremitatile picioarelor. Consultatiile si analizele medicale sunt teme de larg interes zilele acestea. Relaxeaza-te, hraneste-te sanatos si fii alaturi de cei dragi.

Scorpion

Se intrezaresc activitati comune cu persoana iubita sau copiii. De asemenea ai sanse sa te ocupi si de un hobby. Insa, cineva important din anturajul profesional te poate solicita urgent la serviciu. Astfel, cei dragi se pot necaji pentru ca ii privezi de prezenta si eforturile tale.  Selecteaza-ti prioritatile si aloca-ti suficient timp si resurse pentru tot ce se iveste in aceste zile.

Sagetator

Aspectele domestice sunt cele de care ar trebui sa te ocupi la sfarsitul acestei saptamani. Tu ai vrea sa calatoresti sau sa te intalnesti cu anumite persoane. Rezerva-ti timp pentru membrii familiei. Te-ai simti mult mai bine daca ai sta acasa, trebaluind alaturi de cei dragi. Ofera-le cadouri, dar mai ales sprijinul tău moral.

Capricorn

In anturajul apropiat, tu esti cel mai popular personaj. Iti sunt favorizate intalnirile, dialogurile, dar si calatoriile pe distante scurte. Fereste-te de a da sfaturi, fara sa ti se ceara. Pot aparea discutii aprinse pe teme financiare sau legate de mosteniri. In serile acestui weekend, organizeaza mese festive pentru cei dragi. Vei fi apreciat pentru asta.

Varsator

Aspectele financiare sunt destul de tensionate in aceste zile. Este vorba despre veniturile tale obtinute din activitatea profesionala, care la o prima evaluare par nesatisfacatoare. Totusi, cu putin efort si bunavointa ai reusi sa te descurci onorabil, atat cu plata facturilor, cat si cu achizitionarea lucrurilor de care ai nevoie acum. Partenerul de viata sau colaboratorii te pot sprijini, in mod neasteptat. Tu doar accepta acest sprijin.

Pesti

Esti efervescent zilele acestea. Totusi, starile tale sufletesti vor fi recunoscute de ceilalti, reactionand si ei in consecinta fata de tine. Controleaza-ti gandurile, vorbele si faptele. Sunt momente excelente pentru a-ti trasa planuri noi, pentru a renunta la obiceriuri, relatii si situatii nepotrivite. Fii deschis la schimbare, dar totodata fii selectiv.  





Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut
 

×
Subiecte în articol: horoscop