x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 31 octombrie: Fecioarele au inițiative total neinspirate

Horoscop zilnic 31 octombrie: Fecioarele au inițiative total neinspirate

30 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 31 octombrie: Fecioarele au inițiative total neinspirate
Sursa foto: FotoCuisinette/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Deveniţi mai cooperant într-o problemă pe care până acum aţi privit-o cu multă rezervă. Deschiderea pe care o manifestați o să va facă bine.

Taur

Cineva apropiat, cel mai probabil o rudă, vă provoacă nişte necazuri. Se impune să luaţi măsuri pentru a rezolva această situație neplăcută.

Gemeni

Rămâneţi neclintit în nişte ambiţii personale. Reversul medaliei este că succesul obţinut va poate puţin izola de ceilalți.

Rac

Astăzi va trebui să faceţi faţă unor obstacole, întârzieri sau piedici. Încercaţi să abordaţi ziua cu mult calm pe tot parcursul ei.

Leu

În ciuda firii independente resimţiţi acut nevoia de afecţiune şi sprijin. Pentru a le avea, e necesar să arătaţi asta fără complexe.

Fecioara

Caracteristica zilei este riscul de a avea iniţiative neinspirate. Aşa că încercaţi să vă abţineţi de la prea multă acţiune.

Balanţă

Faptul că nu puteţi grăbi anumite evenimente nu e cazul să vă exaspereze. Chiar dacă alţii pun pe voi presiune, rămâneţi realist.

Scorpion

Superiorul vrea să vă încarce cu multe sarcini. Nu vă lăsaţi ademenit cu laude, căci acest lucru ar putea degenera în lipsă de etică profesională.

Săgetător

E o zi propice  noutăţilor. O idee ar fi să vă dedicaţi mai mult timp vouă înşivă, pentru că de aici încolo pot apare multe variante.

Capricorn

Se impun nişte verificări înainte de a încheia câteva proiecte profesionale. Dacă aţi muncit mult, e cazul şi să va acordaţi o pauză.

Vărsător

Va bucuraţi de atenţia şi aprecierea cuiva drag. Nu uitaţi nici o clipă să pretuiti darurile sufleteşti. Profitaţi de această conjunctură.

Peşti

Fie că vă convine sau nu, primiţi o nouă responsabilitate. Ea vă va aduce în mod cert şi un sentiment sporit de încredere în propiile puteri.

 

×
Subiecte în articol: horoscop