x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 mai: Gemenii nu reușesc să își controleze emoțiile

Horoscop zilnic, 5 mai: Gemenii nu reușesc să își controleze emoțiile

04 Mai 2020   •   19:10
Horoscop zilnic, 5 mai: Gemenii nu reușesc să își controleze emoțiile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Este posibil să te confrunți cu unele probleme când vine vorba de viața de cuplu. Lucrurile nu merg așa cum îți dorești și ai tendința de a reacționa impulsiv. Încearcă să acorzi mai multă atenție partenerului.

Taur

Azi ești predispus la tot ce înseamnă bârfă. Încearcă, totuși, să acorzi mai multă atenție informațiilor care ajung la tine și, în principiu, să le verifici înainte să începi să le transmiți mai departe.

Gemeni

Nu reușești să îți controlezi emoțiile și este posibil să te trezești în tot felul de situații dificile. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere pentru a putea să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Rac

Creativitatea te caracterizează azi și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, începi să îți organizezi mai bine timp, astfel încât să poți acorda atenție și pasiunilor pe care le ai.

Leu

Curajul va fi prezent pe tot parcursul zile. Astfel, acum este momentul ideal pentru a face schimbările pe care ți le dorești de mult în viața ta. În plus, îi mobilizezi și pe cei din jurul tău.

Fecioară

Conflictele cu partenerul de cuplu nu lipsesc azi. Nu ești mulțumit de modul în care evoluează viața de cuplu în ultima perioadă și, în plus, simți că nu ești apreciat așa cum meriți. Discută deschis!

Balanță

Reiei legătura cu niște prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Chiar dacă discutați doar telefonic, reușiți să puneți la punct niște planuri de călătorie pentru momentul în care o să vă revedeți.

Scorpion

Vrei să îi ajuți pe cei din jur prin aptitudinile și serviciile pe care le poți oferi. Astfel, activitățile de voluntariat sună din ce în ce mai bine în această perioadă și te vor ajuta să te cunoști mai bine.

Săgetător

Apar unele schimbări în viața ta, iar azi ai tendința de a privi totul cu multă neîncredere. Încearcă să evaluezi mai bine lucrurile pe care ți le dorești de la viitor și să îți îndrepți eforturile în acea direcție.

Capricorn

Îți concentrezi toată atenția pe problemele financiare cu care te confrunți. Este important să începi să faci unele economii, pentru a putea să scapi de stresul economic. Fă-ți un plan de acțiune!

Vărsător

Azi petreci mult timp singur și încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Simți că activitățile zilnice pe care le ai nu te definesc cu adevărat. Meditația ar putea fi o idee bună.

Pești

Ziua de azi este dedicată studiului. Vrei să acumulezi cât mai multe informații despre un domeniu care te interesează de mult timp, iar azi găsești timpul necesar pentru a-ți îndrepta atenția în această direcție.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 5 mai