x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 9 noiembrie: Taurii fac investiții inspirate în această perioadă

Horoscop zilnic 9 noiembrie: Taurii fac investiții inspirate în această perioadă

08 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 9 noiembrie: Taurii fac investiții inspirate în această perioadă

Berbec

Vă simţiţi ca peştele în apă. Totul vi se pare simplu şi foarte uşor de realizat. E o perioada bună, de exemplu, pentru continuarea studiilor.

Taur

Sunteţi o fire economă, această trăsătură devine ceva mai pregnantă începând de azi. Aşadar investiţiile pot fi foarte inspirate în această perioadă.

Gemeni

Aveţi toate şansele să încheiaţi o afacere profitabilă. La orizont apare o alianţa importantă care vă poate ajuta să va ridicaţi pe scara socială.
Rac

Aţi putea fi tras pe sfoară de persoane în care aveţi încredere, aşa că ar fi bine să trataţi cu prudenţă  relaţiile cu vreun consilier financiar.
Leu

Dacă nu vă pierdeţi energia ce vă caracterizează de obicei, aveţi toate şansele să încheiaţi ziua foarte bine.Astrele vă sunt favorabile.

Fecioara

Liniştea din familie va face să planificaţi acum o călătorie mai lungă împreună cu cei dragi. Aceştia se gândesc să vă surprindă cu ceva plăcut.

Balanţă

Aveţi de-a face cu o persoană care vă cam pune gând rău. Astăzi există riscul de înşelăciune din partea propriilor parteneri de afaceri.

Scorpion

E timpul să vă reconsideraţi sinceritatea şi generozitatea față de ceilalți. Nu întotdeauna e bine să vă deschideţi sufletul în faţă tuturor.

Săgetător

Dacă sunteţi invitat la o petrecere,  este bine să acceptaţi. E posibil să vă deconectaţi în compania prietenilor şi să vedeţi viaţa altfel.

Capricorn

Ziua vă prinde într-o ipostază liniştită şi meditativă. E foarte bine pentru că se impune să priviţi cu detaşare obiectivele pe care vi le-aţi propus.

Vărsător

E foarte probabil să legaţi zilele acestea o nouă amiciţie sau să se înfiripe o relaţie sentimentală, ceea ce vă poate aduce numai bucurie în suflet.

Peşti

Pentru voi situaţia nu este nici excelenţă, dar nici îngrijorătoare. E posibil să va confruntaţi totuşi cu diverse probleme ori să va simţiţi ameninţat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop