x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru perioada 21 - 27 septembrie 2020. Jupiter le va aduce mult noroc în dragoste

Horoscopul runelor pentru perioada 21 - 27 septembrie 2020. Jupiter le va aduce mult noroc în dragoste

19 Sep 2020   •   22:17
Horoscopul runelor pentru perioada 21 - 27 septembrie 2020. Jupiter le va aduce mult noroc în dragoste
Sursa foto: pixabay.com

Un nou început, o nouă dragoste sunt schimbările anunțate de rune pentru perioada 21 - 27 septembrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat previziunile runelor pentru toate zodiile.

Balanță. Urmează o perioadă care va aduce un nou început. Balanțele sunt hotărâte să își schimbe radical viața și vor avea parte de o revigoare pe toate planurile. E bucurie mare, axul vibrează de fericire!

Scorpion. Schimbări surprinzătoare și mari pe toate planurile pentru Scorpioni. Viața profesională, cît și cea amoroasă vor beneficia de aceste schimbări. 

Săgetător. Au parte de mult noroc în dragoste, iar in viața lor va intra o nouă iubire, marcată de multă pasiune.

Capricorn. Siguranța este prioritatea următoarei perioade și vor reuși să se relaxeze. Protecţia divină se va revărsa asupra nativilor din Capricorn

Vărsător. Urmează o săptămână plină de încercări. Le va fi testată din plin forța și rezistența. Luaţi-o mai încet şi nu vă repeziţi.

Pești. Se pregătesc pentru o nouă călătorie, pentru ei vara nu s-a sfârșit. Vor să se plimbe, să se distreze și să își încarce bateriile!

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop Mihai Voropchievici