x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum să gestionezi conturile de social media de pe smartphone

Cum să gestionezi conturile de social media de pe smartphone

05 Mai 2015   •   15:33
Cum să gestionezi conturile de social media de pe smartphone

Utilizarea social media a devenit o obișnuință a zilelor noastre, mulți dintre noi având câte un profil de utilizator în majoritatea rețelelor de socializare. Problema constă în faptul că fiecare cont vine cu o serie de mesaje, alerte și update-uri proprii, ceea ce le face extrem de greu de gestionat dacă nu avem acces la un calculator. De aceea, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm propune câteva metode prin care să putem monitoriza activitatea în social media simplu și eficient, cu ajutorul aplicațiilor mobile.

„Cea mai bună metodă pentru a fi la curent cu toate notificările de pe conturile de socializare este contopirea acestora într-un singur loc. Pentru asta nu este nevoie decât de o aplicație specială, care face întocmai acest lucru. Aceste aplicații sunt generic numite agregatoare de social media și sunt disponibile pentru toate sistemele de operare”, a spus Marius Boca – ThePhoneGeeks.

Hootsuite este probabil cea mai cunoscută aplicație de acest gen, combinând conturi de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Foursquare și oferind posibilitatea de a posta, a vizualiza fluxurile de știri și a citi notificările.

O aplicație care poate agrega conturi multiple de Facebook și Twitter este Social Diary. Aceasta oferă o perspectivă unitară asupra tuturor conturilor de Facebook și Twitter gestionate, cu posibilitatea de a modifica statusul, a posta fotografii sau a folosi funcția „check-in”.

„O altă opțiune este Kurrants, un motor de căutare social media care îți permite să fii la curent cu toate știrile și informațiile de pe mai multe conturi, printr-o simplă căutare. Aplicația vă aduce într-un singur loc toate fluxurile de pe rețelele de socializare și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS”, a mai precizat specialistul EuroGsm.

Potrivit acestuia, una dintre aplicațiile care aduce laolaltă cele mai multe rețele de socializare se numește chiar Social Media și oferă posibilitatea de a urmări simultan activitățile de pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, Tumblr, Instagram, Flickr, MySpace și Tagged.
 

×