x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ministerul Comunicaţiilor are consultant juridic în privatizarea Romtelecom. Cine e Casa de avocatură cu oferta cea mai bună

Ministerul Comunicaţiilor are consultant juridic în privatizarea Romtelecom. Cine e Casa de avocatură cu oferta cea mai bună

de Alexandru Radescu    |    08 Oct 2013   •   16:05
 Ministerul Comunicaţiilor are consultant juridic în privatizarea Romtelecom. Cine e Casa de avocatură cu oferta cea mai bună

Societatea ”Bulboacă şi Asociaţii” va consilia juridic Ministerul Comunicaţiilor în procesul de privatizare a Romtelecom, a anunţat azi instituţia.

În urma publicării anunţului de achiziţie de servicii juridice în procesul de finalizare a privatizării a Romtelecom în data de 26 august 2013, au fost depuse 5 oferte de către societăţile Boştină şi Asociaţii SPRL, Salans FMC SNR Denton Europe – Todor şi Asociaţii SCA, D&B David şi Baias SCA, Bulboacă şi Asociaţii şi Borza şi Asociaţii SCA. Oferta câştigătoare a fost stabilită ca urmare a aplicării criteriului ofertei cu preţul cel mai scăzut.

Consultantul juridic va avea atribuţii precum: acordarea de asistenţă juridică pentru MSI în procesul de elaborare a actelor normative necesare în finalizarea procesului de privatizare; analiză şi elaborare de opinii juridice cu privire la documentele elaborate de consultantul selectat de către MSI pentru finalizarea procesului de privatizare; verificarea legalităţii sau conformităţii cu prevederile legale aplicabile a documentelor emise de consultant; identificarea soluţiilor juridice pentru remedierea oricăror probleme apărute în procesul de privatizare a Romtelecom.

Se mai caută şi un “consultant internaţional de top”

Incepând de ieri şi până pe 7 noiembrie, ”consultanţi specializaţi, bănci de investiţii sau consorţii formate dintr-o bancă de investiţii şi consultant juridic, care se bucură de reputaţie internaţională şi care au aibă capacitatea de a presta şi servicii de investiţii financiare pe piaţa de capital” vor putea depune ofertele de participare, după achiziţionarea cererii de ofertă contra sumei de 10.000 euro.

Atribuţiile Consultantului vor consta în acordarea de asistenţă specializată  pe tot parcursul procesului de privatizare, elaborarea tuturor documentelor şi efectuarea tuturor proceselor a căror necesitate apare pe parcursul procesului de privatizare, inclusiv cele care au menirea de a optimiza procesul de privatizare (divizări, fuziuni, conversie etc.), elaborarea strategiei de privatizare şi propunerea metodei de privatizare. 

×