x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Şi cu Android, şi life-style. Primele CEASURI de MÂNĂ cu ecran OLED

Şi cu Android, şi life-style. Primele CEASURI de MÂNĂ cu ecran OLED

de Alexandru Radescu    |    29 Aug 2014   •   17:28
Şi cu Android, şi life-style. Primele CEASURI de MÂNĂ cu ecran OLED

După lansarea din iunie a unuia dintre primele dispozitive Android Wear (G Watch), coreenii de la LG extind oferta de produse “uşor de purtat”, cu prezentarea unui nou dispozitiv portabil “R”, primul ceas din lume care dispune de un ecran rotund din plastic OLED (P-OLED) şi care utilizează 100% din afişajul său circular.

SECURITATE românească pentru CEASURILE INTELIGENTE cu Android

Afişajul circular OLED-P de 1.3 inci determină o bună definiţie a imaginii chiar şi în lumina soarelui, indiferent de unghiul din care este privit. Având un procesor puternic Snapdragon 400 de 1.2 GHz, G Watch R oferă 4 GB de stocare, 512 MB de memorie RAM şi o baterie rezistentă de 410 mAh.

Acest dispozitiv Android Wear este compatibil cu toate aplicaţiile specifice din Google Play Store şi cu smartphone-uri pe care rulează cel puţin Android 4.3. Echipamentul este proiectat şi pentru a rula timp de până la 30 de minute la o adâncime de un metru a apei.

Cu tehnologia Android Wear, G Watch R oferă informaţii relevante prin intermediul notificărilor de recunoaştere a vocii. Cu o suită de aplicaţii de sănătate şi de fitness LG, utilizatorii pot monitoriza şi bătăile inimii, fiind ajutaţi de senzorul încorporat, iar notificările amintesc de apeluri pierdute, de mesaje primite, întâlniri programate, evenimente şi previziuni meteo.

Noul gadget portabil LG are are curbe clasice fixate pe un cadru puternic, realizat din oţel inoxidabil şi poartă o suită de variante de afişaj, care sunt accesibile printr-o atingere a ecranului. De asemenea, cureaua de 22 mm (interschimbabilă) este din piele de viţel.

LG G Watch R va fi disponibil de la începutul celui de-al patrulea trimestru al anului 2014 iar preţurile vor fi anunţate la nivel local în momentul lansării. 

 

×