x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Petre Roman: "N-am schimbat destinaţia imobilului din Modrogan"

Petre Roman: "N-am schimbat destinaţia imobilului din Modrogan"

18 Mai 2009   •   00:00

Fostul premier Petre Roman precizează că a devenit preşedintele Frontului Salvării Naţionale (FSN) după atribuirea sediului PD-L din Modrogan.



În articolul "Modrogan, parc privat ţi­nut pe bani publici" publicat în Jurnalul Naţional la 14 mai 2009, se fac unele afirmaţii mincinoase în legătură cu si­tuaţia imobilului din Aleea Modrogan nr. 2. N-am schimbat în nici un fel destinaţia imobilului din Modrogan, acesta deve­nind sediu FSN fără ca vreodată, după ştiinţa mea, să fi fost inclus pe o listă cu alte destinaţii.

La cererea FSN, ca şi a altor partide, PNŢ CD, PNL, PUNR, PDAR şi al­te­le, instituţia care astăzi se numeşte RAAPPS a repartizat sedii acestora. Reamintesc că am devenit preşedintele FSN după alegerile de la 20 mai 1990, adică după atribuirea sediului din Mo­drogan resping categoric ca fiind mincinoasă speculaţia din articol cum că aş fi "extras nişte documente" pentru că aş fi avut eu însumi un "interes personal".

SPRE EDIFICARE
Reaua-cre­dinţă a acuzaţiilor ce mi se aduc, preluate de autorii acestuia, apare chiar din faptul că nu se preci­zea­ză de unde aş fi "extras" eu anumite documen­te, natura documentelor, ce con­ţineau acestea şi care era "interesul meu perso­nal". Aceas­tă clădire este şi astăzi sediul central al PD. Sper ca nume­roşii cititori ai Jurnalului Naţional să fie astfel edificaţi.

×
Subiecte în articol: special