x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Vindecarea vine din noi înşine

Vindecarea vine din noi înşine

de Loreta Popa    |    16 Noi 2008   •   00:00

Cel mai important argument în favoarea bioenergiei este acela că, atunci când medicina modernă ridică neputincioasă din umeri, bolnavul nu poate decât să încerce alte metode neconvenţionale de vindecare.



Aparat. Diagnosticarea energetică pe puncte de acupunctură se face cu ajutorul unui aparat Rikta, bazat pe magnetism, laser şi raze infraroşu
Dragoş Savu

La radio3net "Florian Pittiş" în fiecare joi, de la ora 12:00 bioenergiei i-a fost dedicată emisiunea "Eu şi Tu". Paranormal, astrologie, numerologie, credinţă, sex, sănătate, toate în tălmăcirea Elenei Truţă, maestru internaţional Bioenergie, maestru Reiki şi Karuna Reiki, maestru Ascensional Reiki, dar şi a invitaţilor săi. "Orice vindecare vine din noi înşine", spune bioterapeuta Elena Truţă, care, încă de copil, a văzut lumea altfel. "M-am născut cu acest har şi acesta e destinul meu. De fapt, toţi oamenii au aceste capacităţi, doar că nu le cultivă." Cu ani în urmă, mama Elenei a suferit o operaţie la sfârşitul căreia a intrat în comă profundă. Femeia şi-a revenit după ce fiica sa i-a pus mâna pe frunte. Atunci a fost clipa hotărâtoare când Elena Truţă a decis să pătrundă tainele bioterapiei. A avut o mare cumpănă în viaţă, de care a trecut după trei ani de chinuri. "Am fost diagnosticată cu o boală gravă. Am luptat mult, m-am rugat mult şi am învins. Primul pas către vindecare, atunci când răul unei boli ne atinge, este rugăciunea. Nici o boală nu apare direct în materie, în trup ca atare, ci în primul rând în câmpul energetic. De aceea sunt şi multe situaţii în care cineva prezintă toate simptomele unei afecţiuni, dar analizele îi ies bune. Depistată acolo, din timp, în câmpul energetic, afecţiunea poate fi prevenită să nu apară în organul propriu-zis."

TAINE. "Puterea de a depăşi greutăţile se află în noi. Dacă vom conştientiza acest lucru ori de câte ori avem vreo problemă de sănătate fizică sau psihică,
atunci vom trece mai uşor peste probleme", spune Elena Truţă, care foloseşte pentru investigarea afecţiunilor de care suferă pacienţii o metodă inedită, care se practică în 50 de ţări şi este foarte apreciată de specialiştii NASA: Electropunctura EAV, elaborată de medicul german Reihhold Voll, bazată pe principiile medicinei tradiţionale orientale. Elena Truţă insistă asupra cauzei bolii, stimulând organismul să-şi recapete capacitatea de deblocare a meridianelor energetice şi de reechilibrare a energiilor. A absolvit ASE-ul, apoi  şi Medicina "Acum pot să le recomand pacienţilor să nu folosească felul de reţete ce apar în cărţile de medicină naturistă fără îndrumarea şi controlul unui specialist în aşa ceva."

×
Subiecte în articol: alte orizonturi