x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Versace dă aripi luxului, iar Ţiriac beneficiază

Versace dă aripi luxului, iar Ţiriac beneficiază

de Marina Constantinoiu    |    21 Mar 2008   •   00:00
Versace dă aripi luxului, iar Ţiriac beneficiază

Lansare oficială cu ştaif, pe măsura evenimentului, ieri după-amiază, la palatul Versace: celebra casă de modă italiană, în cooperare cu firma Agusta Westland au decis că luxul trebuie să capete aripi. Şi astfel a fost creat elicopterul...Versace (Grand).



Lansare oficială cu ştaif, pe măsura evenimentului, ieri după-amiază, la palatul Versace: celebra casă de modă italiană, în cooperare cu firma Agusta Westland au decis că luxul trebuie să capete aripi. Şi astfel a fost creat elicopterul...Versace (Grand), cu design interior purtând celebra semnătură. Creatoarea de modă Donatella Versace s-a asociat cu Agusta Westland, lider în materie de dezvoltare şi producţie de elicoptere, pentru a oferi unei clientele alese design şi interioare prestigioase, pentru elicoptere particulare.


RECIDIVA. Nu este o premieră, pentru că Versace este deja prezentă pe piaţa avioanelor particulare, după asocierea cu TAG Group. Noul design interior al elicopterelor este o prelungire naturală a universului mărcii italiene, colaborarea cu Agusta oferind clienţilor VIP oportunitatea de a-şi personaliza interiorul elicopterelor. Printre beneficiarii co-branding-ului se numără nimeni altul decât omul de afaceri român Ion Ţiriac, unul dintre cei doi conaţionali aflaţi anul acesta în topul celor mai bogaţi oameni ai Planetei, întocmit de Forbes. De altfel, elicopterul achiziţionat de Ion Ţiriac a şi fost "folosit” pe post de mostră ieri, cu ocazia lansării oficiale de la palatul Versace, la insistenţa celor două firme, notorietatea lui Ion Ţiriac fiind o garanţie pentru reuşita lansării.


×
Subiecte în articol: special