x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un pas greșit pentru FCSB! Echipa lui Dică poate pierde primul loc!

Un pas greșit pentru FCSB! Echipa lui Dică poate pierde primul loc!

17 Noi 2017   •   22:59
Un pas greșit pentru FCSB! Echipa lui Dică poate pierde primul loc!

Liderul FCSB a fost învins neaşteptat de CSM Poli Iaşi cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în Copou, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ionuţ Panţîru (47), cu un şut din marginea careului. A fost primul său gol în Liga I.

FCSB a suferit a doua sa înfrângere din acest campionat şi riscă să piardă primul loc.

Vicecampioana a avut numeroase ocazii de gol, dar nu a reuşit să fructifice niciuna în acest meci spectaculos. Pintilii (40) a prins un voleu din afara careului, dar mingea s-a dus milimetric pe lângă bară. Portarul Koşeşev (41) a respins şutul lui Budescu. Budescu a avut o bară (53), din lovitură liberă. Gnohere a avut două situaţii bune de a înscrie, dar a trimis cu capul pe lângă poartă (56), după un corner, iar apoi mingea trimisă din foarfecă a trecut puţin pe lângă vinclu (90). Mihalache a respins de pe linia porţii mingea trimisă de Man (65). Portarul Koşelev a salvat golul în prelungiri, la şutul de la circa 25 de metri al lui Pintilii (90+3).

Şi ieşenii şi-au creat câteva situaţii de gol, cele mai mari fiind ale lui Cioinac (32), şut din afara careului, puţin peste transversală, şi Jo Santos (49).

FCSB venea după opt etape fără înfrângere (şase victorii, două egaluri).

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

CSM Poli Iaşi - FCSB 1-0 (0-0), stadion Emil Alexandrescu - Iaşi
A marcat: Ionuţ Panţîru (47).
Arbitru: Marcel Bîrsan; arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ, Valentin Avram (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: fcsb