x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Drama - Gianluca Pessotto a vrut sa se sinucida!

Drama - Gianluca Pessotto a vrut sa se sinucida!

de Delia Gomoescu    |    29 Iun 2006   •   00:00
Drama - Gianluca Pessotto a vrut sa se sinucida!

Gianluca Pessotto a incercat sa-si ia viata. Ceea ce era marti doar o supozitie a devenit realitate ieri, cand Reana, sotia fostului fundas italian, a confirmat aceasta varianta. Motivele gestului extrem ar fi fost stresul determinat de functia de team manager pe care o ocupa la gruparea torineza si o cearta legata de concediu.

DEPRESIE. "Gianluca a devenit foarte fragil, era foarte depresiv din cauza functiei sale de la Juventus, care nu-i placea atat de mult precum crezuse initial. De mai mult de o luna nu mai mergea cu placere la birou", a spus Reana Pessotto. Totodata, ea a recunoscut ca s-a certat cu sotul sau la telefon, cu putin timp inainte de incident, dupa ce acesta a anuntat-o ca a anulat concediul. "Tocmai aflase ca are obligatii la Juventus. M-a sunat sa-mi spuna acest lucru si am discutat, asa cum se intampla in toate cuplurile. Insa o cearta pentru concediu nu justifica ce s-a intamplat", a adaugat Reana.

AMARACIUNE. Pessotto era afectat si de implicarea clubului Juventus in scandalul din fotbalul italian, desi numele sau nu apare in nici o ancheta: "Suferea foarte mult. Mereu spunea: «Este nedrept, este ca si cum munca noastra nu mai valoreaza nimic». Oboseala, melancolia, amaraciunea pentru soarta clubului, toate acestea adunate l-au facut sa reactioneze asa".

STARE CRITICA
Gianluca Pessotto a fost operat de doua ori dupa ce a sarit de la fereastra biroului sau. Prima interventie a fost efectuata pentru a-i opri hemoragia interna suferita in urma cazaturii de la 15 metri. Cea de-a doua operatie a vizat fracturile din zona bazinului. Medicii au precizat ca orele urmatoare vor fi hotaratoare pentru supravietuirea sa. Del Piero si Zambrotta, insotiti de antrenorul secund al Italiei, Ciro Ferrara, au parasit de urgenta cantonamentul de la CM si au plecat pentru cateva ore la Torino.

×
Subiecte în articol: mondial 2006