x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lobonţ criticat: "Imprecis pe ieşiri, nu a dat siguranţă coechipierilor".

Lobonţ criticat: "Imprecis pe ieşiri, nu a dat siguranţă coechipierilor".

23 Mai 2011   •   09:33
Lobonţ criticat: "Imprecis pe ieşiri, nu a dat siguranţă coechipierilor".

Portarul Bogdan Lobont, a declarat, duminica seara, dupa victoria obsinuta in fata Sampdoriei Genova, scor 3-1, ca la AS Roma nu exista o problema a portarilor, dar a precizat ca toti au gresit in acest sezon, informeaza forzaroma.info.

"La Roma nu exista problema portarilor, dar cu totii am gresit. Fiecare portar care a jucat pentru Roma in acest sezon a dat totul. Mai am contract pana in 2013 cu Roma, vreau sa raman aici si cred ca echipa va deveni mai puternica. Imi pare rau pentru suporteri deoarece nu am prins un loc de Liga Campionilor", a spus Lobont.

Cotidianul Il Tempo, site-urile calciomercato.it, laroma24.it si agentia Datasport i-au acordat nota 5,5 portarului roman. "Curios ca Lobont a inchis balul portarilor Romei. I-a oferit pe tava golul lui Mannini dupa ce a respins gresit sutul lui Ziegler. S-a revansat partial la sutul puternic al lui Palombo", a scris Il Tempo.

"Nu a reusit sa respinga convingator sutul lui Ziegler si Mannini a inscris usor", a notat calciomercato.it, in timp ce laroma24.it a scris ca "romanul nu a fost emblema sigurantei, a gresit la singurul gol al Sampdoriei". La randul sau, Datasport noteaza ca "Lobont a fost nesigur la suturile de la distanta si le-a respins cu dificultate".

Site-urile romanews.eu si asromalive.com l-au notat cu 5 pe Bogdan Lobont. "Nu a avut prea mult de aparat, dar o greseala fatala le-a permis adversarilor sa inscrie", a scris romanews.eu. "Lobont poarta o mare vina la golul Sampdoriei. Imprecis pe iesiri, romanul nu le-a dat siguranta coechipierilor", a notat asromalive.com.

Lobont a fost integralist in partida pe care AS Roma a castigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Sampdoria Genova, intr-un meci din etapa a XXXVIII-a, ultima a campionatului Italiei.

×