x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CSM București, învingătoare în finala mică jucată cu Buducnost! Medalie de bronz la această ediție a Ligii Campionilor

CSM București, învingătoare în finala mică jucată cu Buducnost! Medalie de bronz la această ediție a Ligii Campionilor

07 Mai 2017   •   17:50
CSM București, învingătoare în finala mică jucată cu Buducnost! Medalie de bronz la această ediție a Ligii Campionilor

CSM Bucureşti a câştigat medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, după ce a învins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a turneului Final4 jucat în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

CSM București a început excelent meciul și a condus din primele minute, grație unei apărări bine organizate, dublată de intervențiile foarte bune ale Paulei Ungureanu. Campioana României a condus chiar și cu 5 goluri, dar Buducnost a forțat pe final, iar diferența la pauză a fost minimă, de un singur gol.

Bucureștencele au repetat startul bun de repriză și în partea a doua, iar CSM a majorat avantajul la patru goluri. Cu 10 minute înainte de final handbalistele CSM-ului au dus avantajul de pe tabelă la 7 goluri, după două faze spectaculoase finalizate de Carmen Martin și Iulia Curea.

CSM a rămas în controlul partidei până la final și s-a impus cu o diferență de 6 goluri, iar elevele lui per Johansson obțin medalia de bronz la această ediție a Ligii Campionilor.

Cristina Neagu nu a strălucit în partida contra viitoarei echipe, reușind doar 3 goluri din 6 aruncări.

×
Subiecte în articol: csm bucuresti